CONCURSUL DE CREAŢIE POETICĂ „ARON COTRUŞ”

În cadrul programului „ Zilelor Revistelor Culturale din Transilvania şi Banat”, ale cărui acţiuni se vor desfăşura în zilele 13-15 noiembrie 2015, va avea loc şi premierea laureaţilor Concursului de creaţie-poezie - „ARON COTRUŞ”, la care pot participa tinerii creatori sub 25 de ani, care nu au debutat în volum.
Creaţiile lor (8-10) vor fi semnate cu pseudonim şi vor fi însoţite de un plic închis, care va purta doar pseudonimul, în interiorul lui găsindu-se următoarele date: numele real, vârsta, adresa exactă, nr. de telefon la care poate fi contactat, titlurile poemelor trimise la concurs.
Creaţiile lor vor fi trimise pe adresa: Primăria Municipiului Mediaş, P-ţa C. Coposu, nr. 3, cu menţiunea : „ Pentru concursul de creaţie poetică Aron Cotruş” până la 10 octombrie 2015.
În urma jurizării, cei propusi pentru premiere vor fi anunţaţi în timp util, pentru a participa la festivităţile „Zilelor revistelor culturale din Transilvania şi Banat”, în cadrul cărora li se vor acorda premiile de către reprezentanţii revistelor participante.
Organizatorii asigură cazarea, masa şi decontarea biletelor de călătorie, precum, şi premii în bani, concurenţii urmând să fie publicaţi în revistele care i-au premiat ( un concurent putând fi premiat de una sau mai multe reviste).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5