Comunitatea de Ciceu Poieni, îndoliată. Trei copii au rămas orfani, după ce tatăl lor şi-a pierdut viaţa într-un accident în Germania. Trupul neînsufleţit va fi adus acasă

La doar 49 de ani, un bărbat din Ciceu Poieni, care se stabilise împreună cu familia în Spania, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.  În urma lui au rămas îndureraţi o soţie şi trei copii, de 14, 16, respectiv 18 ani, dar şi tatăl său care locuieşte la Ciceu Poieni.

Tragicul eveniment a avut loc luni, pe o autostradă din Germania. Bărbatul lucra la o firmă de transport marfă care avea sediul social pe raza comunei Căianu Mic, în satul Ciceu Poieni. Deocamdată, nu se cunosc exact împrejurările care au condus la producerea accidentului, autorităţile germane urmând să facă cercetările care se impun.

Ambasada României în Germania a luat legătura cu autorităţile locale, plecând de la documentele de înmatriculare ale maşinii, pentru a putea lua legătura cu administratorul firmei de transport. De altfel, patronul acestei firme se pare că va suporta repatrierea trupului neînsufleţit, costuri care depăşesc câteva mii de euro.

Joi, o maşină a unei firme de profil va pleca spre Germania pentru a-l aduce acasă pe bărbat, acesta urmând să ajungă la Cicei Poieni, cel mai probabil, sâmbătă.

Bunul Dumnezeu să dea familiei mângăiere în aceste momente grele.  

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5