COMUNICAT DE PRESA

Incepand cu data de 01 iunie 2010 Posta Romana lanseaza campania “ O carte deschide o lume noua !”, prin care isi propune sa participle la imbogatirea fondului de carte a scolilor din mediul rural.

In cadrul acestui demers, Oficiul Judetean de Posta Bistrita Nasaud face o invitatie salariatilor si clientilor sai, personae fizice sau juridice din judet, de a participa la o donatie de carte pentru biblioteca unei scoli din mediul rural.

Cei care doresc sa participe la acest proiect, pot depune carti in oficiile postale din localitatile: BISTRITA, BECLEAN, NASAUD si SANGEORZ BAI. Cartile pot fi depuse in spatiile special amenajate la aceste oficii, in perioada 01 iunie – 01 septembrie 2010.

Cartile colectate vor imbogati biblioteca Scolii Generale din localitatea Tiha Bargaului. Scoala este frecventata de aproximativ 110 elevi ai claselor I – VIII din comuna. Sporirea fondului de carte asigura premisele dezvoltarii educationale si profesionale viitoare.

Predarea cartilor va avea loc la deschiderea anului scolar 2010 – 2011.

Campania “ O carte deschide o lume noua !” se inscribe in seria actiunilor Postei Romane prin care se implica in sustinerea comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Persoana de contact: Monica SUCI, tel.0756117885 OJP BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5