Comuna Șieu în sărbătoare! Polițiști și jandarmi, în mijlocul comunității!

La data de 15 august a.c., polițiștii au fost prezenți în mijlocul comunității din Șieu pentru ca sărbătoarea comunei să se desfășoare în siguranță.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat și în acest context activitățile de prevenire a traficului și consumului de stupefiante.

Întrucât principala categorie de populație vulnerabilă la consumul de droguri o constituie tinerii, care sunt mult mai deschiși să încerce noi experiențe, acțiunile au vizat, în cea mai mare parte această categorie, aceștia având posibilitatea să experimenteze ochelarii care simulează efectele stupefiantelor și alcoolului pentru o mai bună înțelegere a consecințelor negative a acestora.

O altă categorie de beneficiari au fost adulții întâlniți la festivități, cărora li s-a solicitat să se implice în viața copiilor lor prin oferirea unor alternative sănătoase de petrecere a timpului liber și supravegherea permanentă a activității și anturajului acestora.

Pentru ca sărbătoarea comunei sa fie desfășurată în condiții de siguranță, la activități au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Bistrița, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, specialiști ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ai I.J.J. Mureș.

Mereu în mijlocul comunității!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5