Compania BETAK angajează electricieni și ingineri!

SC BETAK SA - Bistriţa, str. Industriei, nr. 4 - angajează:

 

ELECTRICIAN  -  2 persoane 

INGINER TEHNOLOG

INGINER MECANIC

INGINER CHIMIST

INGINER AUTOMATIST/ELECTRONIST


Condiții salariale deosebite, tichete de masă, abonament la mijloacele de transport.  Informaţii la telefon: 0263/234312 - 0742/172503.

 

Comentarii

03/07/21 09:59
Din cartiere

CU SALAR " MINIM PE ECONOMIE " ... ! ? ? ?
Norocul ca este firma privata, unde pot cumula pensiile cu salariul ( ala de c*cat pe care-l dau ) ca doar asta ar mai tenta pe unii sa se angajeze .
Mai, cand vreti sa faceti angajari, spuneti public si ce salarii le dati, sa stie oemanii nu pe ascuns la matzul cand isi face nevoile si-l astupa cu " nisip " ...

13/07/21 11:45
Din cartiere

Toate patronatele se plang ca nu gasesc fortza de munca calificata ( si nici chiar necalificata ) , dar TOTI NU LE PLATESC OAMENILOR DECAT UN SALAR MINIM PE ECONIMIE ... de unde proportional cu cota de participare ptr pensii si ocrotiri sociale... si PENSIA ACESTORA VA FI TOT MINIMA ( adica 800 de lei cum este acuma ) ... chiar si peste 45 de ani de munca prestata ... !
Daca nu se va face "salarul minim pe economie sa-i ramana omului cel putin 2.500 de lei lunar " ... aceasta stare de fapt nu se va sfarsi , oamenii vor prefera sa stea mai bine pe " ajutoare sociale " ori sa plece inafara tzarii la munca .
Totodata, cine nu este in stare sa ofere salariatiloor sai salarii decente, n-are decat sa munceasca el si famailia sa, ptr ca altfel este fix ceea ce zicea si Ceusescu, anume " O EXPLOATARE A OMULUI DE CATRE OM " ... de asta data ca si " sclavii de catre stapanii lor de sclavi " .
DOMNILOR PATRONI, DATI-LE SALARII DECENTE SALARIATILOR SI VETI GASI FORTZA DE MUNCA, IAR DACA NU PUTETI, LA CE VA MAI DESCHIDETI O ANUME AFACERE ALTA DECAT STRICT DE FAMILIA PE CARE O AVETI si unde va puteti pune ce salarii va tin " baierele " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5