Comisarii Gărzii de Mediu în plină acţiune

Cu ocazia zilei de 12 martie, zi semnificativă pentru Garda de Mediu, comisarii Gărzii au părăsit pentru o zi munca de birou şi teren pentru a igieniza pădurea din Dealul Târgului, uitată în mizerie de către cei care ar fi trebuit să facă curat atunci când poposesc la umbra frumoasei păduri. Acţiunea a fost coordonată de către comisarul şef Maxim Pop, cel care a precizat faptul că pe lângă igienizarea pădurii un alt coleg, comisarul Petraş Gabriel, s-a deplasat la Liceul Agricol Bistriţa pentru a „preda” elevilor rolul foarte important de colectare şi selectare a deşeurilor, precum importanţa protejării parcurilor naţionale, siturile naţionale 2000, etc.
La final, comisarul şef Maxim Pop a menţionat faptul că omenirea are mare nevoie de oxigen pentru sănătate, la fel trebuie ca pădurea să fie mereu curată şi îngrijită.

Comentarii

15/03/14 18:57
Valea Somesului

Rugam Garda de Mediu sa organizeze alaturi de primariile de pe valea Somesului intalniri publice in caminele culturale cu cetatenii in care acestia sa fie educati sa respecte regulile privind protectia mediului.Asteptam raspuns.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5