Colindele străbune au răsunat la Centrul Cultural “Dimitrie Gusti" din Șanț! Invitați de renume au adus vestea Nașterii Domnului

Comunitatea din Șanț a primit un dar de suflet din partea primarului Marian Forogău și a administrației locale, un spectacol de colinde cu artiști locali și invitați de peste zări. La evenimentul găzduit sâmbătă seara de Centrul Cultural “Dimitrie Gusti" din localitate, alături de primarul Marian Forogău și preotul paroh Vasile Ureche, au fost primarul municipiului Bistrița – Ioan Turc, consilierul județean Doina Sigmirean.
“Un minunat spectacol de colinde și chiar o reprezentație teatralå reușită pe scena Centrului Multicultural "Dimitrie Gusti" din Șanț.
Mulțumiri domnului Marian Forogău, primarul comunei, pentru o seară caldă în mijlocul unor români autentici, care trăiesc cu adevărat bucuria apropierii Crăciunului!”, a declarat Ioan Turc, liderul PNL BN.
Printre cei care au evoluat pe scenă, primind aplauzele publicului numeros, s-au aflat Grupul de colindători din cadrul corului Biserii Ortodoxe Șanț – coordonat de prof. Veronica Rogozan, Teatrul nescris Constantin Iugan din comuna Șanț, Andrada Bărsăuan, Oana Matei Coruți, Lenuța Filipoi, Dănilă Filipoi, Viorica Hojda, Lucreția Pomohaci, soţii Maria şi Mihai Nemeş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5