Coabitarea la guvernare dintre stânga şi dreapta văzută de tinerii democrat-liberali

„Ideologia nu mai înseamnă nimic pentru lideri, şi, pe cale de consecinţă, evident, pentru electorat. Ba, aş îndrăzni să cred că electoratul este ultimul care părăseşte reduta doctrinei, lasă de izbelişte de multă vreme pe cei care se pretind păstrătorii scripturii. Altele sunt nevoile acestor timpuri, iar liderii de partide aleargă după cai verzi pe pereţi. Ţinând cont de ceea ce se petrece în lume, unde, iată, voinţa unui individ a aruncat omenirea în pragul unui nou război, şi nu o singură dată ci de mai multe ori, probabil că orice variantă trebuie avuta în vedere. Trăim, cu siguranţă, clipe de mare decizie, pentru că nu este nevoie decât de o scânteie”. (Mihai Malaimare-actor,membru PSD)

„Această colaborare trebuie să însemne altceva decât un compromis conjunctural. Dacă rezultatele vor fi pozitive, sunt convins că electoratul va fi mulţumit, atât cel de dreapta, cât şi cel de stânga” (Gabriel Cordovan, preşedinte TDL B-N)

Despre „coabitarea la guvernare dintre stânga şi dreapta” au vorbit şi invitaţii „Cafenelei politice” organizată de tinerii din PD-L. Într-o atmosferă relaxantă, departe de sediile partidelor politice, Organizaţia de Tineret PD-L B-N continuă tradiţia întâlnirilor în spaţii nonconformiste. Actuala formulă de guvernare stârneşte discuţii şi dezbateri, de cele mai multe ori, pătimaşe, atât din partea politicienilor, cât şi a analiştilor politici. Au răspuns invitaţiei tinerilor politicieni, Mircea Oliv, Zorin Diaconescu, Florin Chereji şi Gheorghe Tuţă.

„Noi, tinerii din PD-L, suntem deosebit de interesaţi să aflăm care sunt perspectivele colaborării la nivel guvernamental dintre un partid de dreapta şi unul de stânga, şi de modul în care printr-un compromis raţional, cele două partide pot asigura o guvernare performantă în următorii ani”, a concluzionat Gabriel Cordovan, preşedintele TDL B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5