Clinica Life Dental Spa încurajează vizitele periodice la medic

Clinica stomatologică Life Dental Spa, localizată în centrul capitalei, a devenit renumită grație statutului său de ,,dental spa” – un loc unde pacienții sunt tratați de cei mai bine pregătiți medici în domeniul stomatologiei moderne, holistice, cu ajutorul laserului dentar.  

Diferența pe care #LifeDentistii o fac atunci când vine vorba de stomatologia clasică constă în existența tratamentelor NEDUREROASE și NEDĂUNĂTOARE pentru organism. Cum este posibil acest lucru? Clinica stomatologică Life Dental Spa este dotată cu ultima tehnologie apăruta în domeniul stomatologiei – laserul dentar, iar medicii folosesc materiale biocompatibile. 

,,Fără ace, fără freze, fără durere” – deviza #LifeDentist-ilor 

Stomatologia holistică reprezintă noua viziune adoptată și practicată cu succes de către întreaga echipă de medici Life Dental Spa. Tratamentele laser și beneficiile materialelor dentare biocompatibile au câștigat încrederea multor pacienți care aleg terapiile laser fără durere și respectarea vizitelor periodice la cabinetul stomatologic din București

“Holistic” înseamnă că întregul nu este redus la părțile sale componente, ceea ce în traducere ,,stomatologică” presupune că pacientul nu are parte doar de tratamente dentare locale, ci și de consiliere și de sfaturi cu privire la cum să își întrețină sănătatea orală, în scopul prevenirii recidivelor. 

În cadrul clinicii Life Dental Spa, #LifeDentistii, echipa condusă de către medicul fondator al clinicii, doctor Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic este pregătită să ofere cele mai eficiente și mai ușor de acceptat proceduri stomatologice de tratare a cariilor cu laserul, tratarea gingivitei sau parodontozei cu laserul, precum și proceduri estetice de albire dentară cu ajutorul tehnologiei laser. 

Alege Life Dental Spa pentru a-ți îngriji zâmbetul 

Stomatologia holistică a dus la premisa #LifeDentist-ilor de a trata și cauza, nu doar efectul. Astfel, specialiștii Life Dental Spa au mare grijă ca pacienții să fie ajutați să elimine obiceiurile nocive care au dus la apariția afecțiunilor, precum și la respectarea vizitelor periodice la medicul specialist. În timpul unei ședințe efectuate periodic, o dată la șase luni, #LifeDentist-ul tău te ajută cu: 

·   O consultație cu o cameră intraorală si un plan de tratament ce contine manoperele recomandate si costurile acestora

·      Evaluarea statusului gingival și prezența cariilor incipiente sau evoluate

·   Sigilarea dinților permanenți proaspăt erupți în cazul copiilor 

·        Sfaturi cu privire la igiena orală cu produce naturiste, homemade, fără ingrediente artificiale

·       Pachet complet de igienizare ce cuprinde un detartraj cu ultrasunete, un periaj profesional și o procedură cu Air-Flow 

Life Dental Spa încurajează dinții sănătoși 

Pentru a veni în ajutorul pacienților, conducerea Life Dental Spa oferă online un voucher de 100 de lei, cost care se scade din valoarea totală a tratamentelor stomatologice. 

Echipa de #LifeDentisti este foarte preocupată de principiul comunicării deschise medic-pacient, astfel că pacienții sunt informați foarte bine încă de la început cu privire la toate manoperele medicale ce urmează a fi realizate si la costurile lor.

Ba mai mult! Spa a decis deschiderea unui nou sediu. Noua locație Life Dental Spa în care pacienții se pot bucura de tratamente MINIM INVAZIVE, FĂRĂ DURERE și EFICIENTE se află în București, în zona Piața Victoriei pe strada Frumoasă, fiind echipată cu tehnologie laser de ultimă generație

Alege Life Dental Spa pentru a-ți menține sănătatea orală pentru cât mai mult timp!

 

Comentarii

20/02/20 09:44
Marius Nicolae Pop

De cate ori sa repet ca, exista doar Clinici Universitare ? Acolo unde, Profesorii instruiesc studentii si rezidentii pentru viitoarea profesie ! Conform legii,sunt doar cabinete medicale individuale, grupate, SRL-uri medicale si societati civile medicale!! Din pacate, exista colegi care datorita unor oportunitati oferite de viata, in loc sa se preocupe in special pe latura umanista- medicala pentru omul suferind,apasa'' pedala" comerciala! Tratamentul medical reusit nu tine neaparat de...aspectul stralucitor extern! Cu respect, dr.MNPop P.S. De altfel, reclama si publicitatea la noi, conform Codului Deontologic ,sunt interzise!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5