Cinci persoane din Bistrița, Viișoara, Reteag și Prundu Bârgăului, sancționate pentru că nu au respectat carantina!

IPJ BN

În urma verificărilor efectuate la persoane aflate în carantină, polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat faptul că un tânăr de 16 ani din Viișoara și un bărbat de 46 de ani din Bistrița nu respectă măsurile impuse, nefiind găsiți la adresele indicate în deciziile dispuse de către Direcția de Sănătate Publică. Cei doi au fost sancționați conform Legii 55/2020 .

***

Ieri, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe. Totodată, cel vizat, un bărbat de 30 de ani, din Prundu Bârgăului a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020. În fapt, un bărbat de 34 de ani, din Tureac a sesizat faptul că a fost agresat de către bărbatul de 30 de ani care ulterior a plecat de la fața locului. A fost depistat, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că este plasat în carantină la domiciliu până la data de 25 octombrie 2021.

***

Ieri, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, aflați în serviciul de patrulare pe raza localității Uriu, au depistat o tânără de 20 de ani, din Dej, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că în cazul ei a fost dispusă măsura de plasare în carantină pentru perioada 8-21 octombrie 2021, în localitatea Reteag. Întrucât nu a respectat măsura impusă, a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020.

De asemenea, în după-masa de ieri, polițiștii Secției 5 au fost sesizați că un alt bărbat din Reteag nu respectă măsura carantinei la domiciliu, aspecte care în urma verificărilor s-au confirmat. Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Dej, fiind sancționat contravențional.

 

Cuantumul total al sancțiunilor aplicate ieri, pentru nerespectarea măsurilor privind carantina la domiciliu a fost de 8000 de lei. În toate cazurile, măsuri dispuse de polițiști au fost comunicate C.J.C.C.I. Bistrița-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5