Cinci ceasuri rele pentru 24 bistriţeni

Ziua de marţi a fost cu cinci „ceasuri rele” pentru 24 de bistriţeni, şoferi sau pietoni, care au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri.
În intervalul 16.00-21.00, Poliţia Bistriţa a organizat o acţiune comună pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor.
Astfel, au fost aplicate în total 24 de sancţiuni contravenţionale, din care patru pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor, şase pentru nepurtarea centurii de siguranţă, cinci pentru traversare neregulamentară de către pietoni, iar patru permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce. Valoarea sancţiunilor este de 3.570 lei.
Astfel de acţiuni sunt binevenite, în contextul multiplicării evenimentelor rutiere din Bistriţa-Năsăud în care sunt implicaţi pietoni. Numai la Năsăud, în ultima perioadă, două femei şi-au pierdut viaţa, fie traversând regulamentar, fie neglijând regulile de circulaţie. Un alt accident s-a petrecut marţi seara, pe Bd. Grănicerilor, din oraşul Năsăud. „Conducătorul auto R. Alin (22 ani) din Năsăud a efectuat neregulamentar manevra de depăşire a unui alt autovehicul şi a surprins şi accidentat grav pe P. Daniel (20 ani) din Năsăud, care a traversat neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure”, se arată în datele furnizate de Poliţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5