Cicliştii de la Bistritz Bike Shop Racing Team, pe podium în prima etapă naţională de downhill

Cicliştii de la Bistritz Bike Shop Racing Team au avut din nou rezultate remarcabile la concursuri de anvergura națională și chiar internațională în weekend-ul care a trecut, se aratü +ntr-un comunicat transmis de Hunyadi Mihai de la Bistritz Bike Shop.

În perioada 2-4 iunie, a avut loc la Cheile Gradiștei, în localitatea Fundata din judeţul Brașov, prima etapă din Cupa Națională de Downhill. Concurenții au avut parte vreme însorită și asta a facut ca traseul să devină foarte rapid, extrem de solicitant și riscant în acelaşi timp.

Petra Zagrean  a fost singura reprezentantă a sexului frumos care a luat startul în finală, celelalte fete au abandonat din cauza accidentăriilor din antrenamente, astfel Petra a ocupat un loc 59 la general cu un timp de 4 minute, 7 secunde si 22 de sutimi.

La categoria “Hardtail” (biciclete cu suspensie doar la roata din față), Alex Acurmuloae a ocupat cea mai înaltă treapta a podiumului cu un timp de 3 minute, 56 secunde și 48 de sutimi, clasându-se pe locul 48 la general.

La categoria “Masters”, Hunyadi Mihai a obținut locul 3 la diferență de doar 7 secunde de primul clasat, clasamentul fiind foarte strâns. La acceași categorie a mai participat și Pavel Scuturici, el ocupând locul 11 cu un timp de 3 minute, 49 de secunde si 75 de sutimi.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5