Ciceu-Giurgești: A furat laptopul unei consătence

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat cu operativitate autorul unui furt din locuință, de pe raza localității Ciceu-Giurgești.

În jurul orei 14:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la furtul unui laptop din interiorul unei locuințe din Ciceu-Giurgești, proprietatea unei femei de 51 de ani.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, fiind efectuate investigații pentru comiterea faptei de furt calificat, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii împrejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate. Totodată a fost recuperat și prejudiciul cauzat, laptopul în valoare de 3000 de lei fiind restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat, urmând documentarea faptei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5