CFR Cluj- Gloria Bistriţa, 5-1, cu multe cadouri de arbitraj

Nu a prea fost loc de surprize în partida disputată de Gloria Bistriţa în compania celor de la CFR. Clujul nu îşi putea permite să nu ia cele trei puncte, în cursa de recuperarea deferenţei faţă de primele clasate.

Echipa lui Nicolae Manea nu traversează o perioadă prea grozavă, ocupând, înaintea acestei partide, primul loc retrogradabil. Mai mult, a fost eliminată din Cupă la mijlocul săptămânii, de Ceahlăul, tot la patru goluri diferenţă.

Nici nu au apucat bine să se aşeze pe teren, că bistriţenii au fost nevoiţi să scoată mingea din propria poartă. Kapetanos a deschis scorul în minutul 5. El a mai avut un gol, în minutul 21, dar a fost anulat pentru offsaid.

Gloria a cerut penalty la două faze, după un henţ al lui Maftei şi apoi la un fault asupta lui Curtuiuş, dat arbitrul nu a acordat nimic. Mai mult, în minutul 32, Bistriţa a rămas în 10 şi a fost pedepsită şi de la punctul de 11 metri, penalty transformat de Mureşan.

Acelaşi Mureşan a reuşit dubla după pauză (55). Celelalte goluri ale CFR-ului au fost marcate de Bjelanovici (88) şi Alberto (90), Gloria reuşind golul de onoare, în prelungiri, prin Zahiri Yedi.

Totuşi au fost multe greşeli de arbitraj, care au ajutat o singură echipă.
"Un scor prea sever. Să zicem că asta e diferența dintre CFR și Gloria, dar această diferență a făcut-o arbitrul, după ce ne-a eliminat jucătorul, care nu ne-a dat penalty la 1-0.", declara supărat, la finalul partidei, antrenorul Nicolae Manea.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora - Sougou (Sepsi '86), G. Mureşan, Aguirregaray, Valente (Luis Alberto '65) - Bastos, Kapetanos (Bjelanovici '69). Antrenor: Ioan Andone.

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Canon, Al. Tudose, Ayza (Năstase '41) - Predescu, P. Anton, Romario (Feher '65), Zahiri - Reano, Curtuiuş (Laio '57). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Kapetanos '51 / Năstase '45+1, Anton '54

Cartonaşe roşii: Aguirregaray '61 / Kanon '33

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Vladimir Urzică, Alexandru Vodă (asistenţi) - Sergiu Popa (rezervă).

Observatori: Nicolae Marodin, Viorel Boit

În minutul 37, tehnicianul Nicolae Manea a avut un conflict cu un suporter al echipei CFR Cluj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5