Cerc pastoral-misionar, în Parohia Ortodoxă Cociu. Gânduri bune şi o icoană oferite pr. Dumitru Ciupa, care s-a transferat de la Şintereag la Prundu Bârgăului

Joi după-amiază, la Biserica Ortodăxă din Cociu a fost săvârșită Sfânta Taină a Maslului, cu participarea preoților care formează cercul pastoral dintre cele două văi, ale Someșului și Șieului! Astfel au fost prezenți pr. Florin Cora de la Şieu-Cristur, pr. Dumitru Constantin Ciupa de la Şintereag, pr. Lucian Badale de la Agriş, pr. Călin Motogna de la Figa, pr. Adrian Datu de la Şieu Sfântu, pr. Flaviu Druta de la Şieu Odorhei şi pr. Marin-Menuţ Lărgean de la Cociu, ca parohie organizatoare.
Cercul pastoral din aceste parohii se întâlnește pe parcursul unui an bisericesc în fiecare din cele șapte parohii arondate. La întâlnirea de la Cociu, le-a vorbit credincioşilor pr. Florin Cora de la Parohia Şieu-Cristur, în mod sublim, despre cei doi corifei ai Apostolilor, Petru și Pavel.
La finalul întâlnirii, preotul paroh de la Cociu, pr. Marin-Menuţ Lărgean a mulțumit bunilor credincioși pentru prezenţă, dar şi coralei din localitate care a interpretat câteva pricesne. De asemenea, a fost un bun prilej de a adresa mulţumiri şi de a transmite gânduri bune celui care a condus cercul pastoral, pr. Dumitru Constantin Ciupa de la Șintereag, care în urma examenului organizat de Mitropolia Clujului, s-a transferat în satul natal, la Prundu Bârgăului, părintelui fiindu-o oferită o icoană cu Maica Domnului care să-i binecuvânteze lucrarea pastoral-misionară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5