Cele mai frumoase zone de vizitat in Germania

Peisajele Germaniei sunt fermecatoare si uluitor de frumoase: varfuri alpine, paduri misterioase, biserici albe in stil rococo, sate pline de case din lemn si castele minunate. Orasele mici si pline de istorie, peisajele spectaculoase, gama larga de atractii turistice, peisajele urbane aglomerate, muzeele, arhitectura si multe altele, fac din Germania destinatia ideala de vacanta. Iata cateva dintre cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita in Germania.

Poarta Brandenburg

De pe lista de activitati de facut in Germania, nu ar trebui sa lipseasca vizita la Poarta Brandenburg. Poarta care era folosita pentru separarea orasului intre Berlinul de Est si Vest, Poarta Brandenburg este acum o atractie turistica populara care simbolizeaza unitatea germana. Desi poarta este inchisa, poti admirac oloanele falnice si arhitectura uimitoare a clasicismului german. Daca doresti sa continu iturul istoric de la Berlin, mergi spre sud-est pe Eberstrase spre Memorialul evreilor asasinati din Europa, un sit de 4,7 acri acoperit cu dale de beton. Pentru a ajunge la Berlin rapid, confortabil si in siguranta, poti opta pentru calatoria cu un microbuz de transport persoane in Germania de la ZGR.ro.

Lindau

Lindau este un oras de pe malurile lacului Bodensee, cel mai mare lac din Germania. Situat la granita dintre Germania si Austria, orasul are vederi spectaculoase asupra Alpilor.

In timp ce o mare parte a orasului este situata pe continent, Hintere Insel, insemnand „insula din spate”, este un district unic si aproape complet izolat. Vara este locatia perfecta pentru inot, paddle boarding si excursii cu barca, iar iarna este un loc incredibil de frumos de vizitat, mai ales atunci cand exista zapada.

Bremen

Bremen este un oras comercial si industrial plin de arhitectura uimitoare, istorie si vederi frumoase de pe malul apei. Un oras plin de biserici istorice, muzee, teatre si magazine interesante, Bremen are ceva pentru fiecare calator indiferent de varsta. Viziteaza terasamentul Schlachte pentru pub-uri si baruri de-a lungul raului Weser, sau cartierul Schnoor pentru cafenele, buticuri si magazine de suveniruri pentru a-ti aminti de Germania. Bremen este, de asemenea, destinatia germana perfecta pentru copiii interesati de stiinta; acestia pot vizita Centrul stiintific din Universum Bremen unde vor invata despre cutremure, plante si astronauti. Daca alegi sa vizitezi Bremen alaturi de familiesi ai nevoie de un transport sigur si confortabil, poti opta pentru un microbuz de transport persoane Romania-Germania.

Trier

Trier este cel mai vechi oras din Germania, care si-a sarbatorit a 2.035-a zi de nastere in 2019 si este, prin urmare, o destinatie excelenta pentru amatorii de istorie. Aceasta istorie incredibila poate fi vazuta in numarul mare de structure romane si medievale care inca mai exista astazi, iar Trier este in mod natural un patrimoniu mondial UNESCO. Orasul este cunoscut sub numele de „Roma Nordului”,iar locurile de vazut include poarta romana, baile imperiale, amfiteatrul si basilica secolului al IV-lea, toate aflate la o distanta mica de centru.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5