Cele mai eficiente soluții pentru depozitarea hainelor

Hainele sunt importante pentru noi deoarece ne ajută atât să ne exprimăm personalitatea, dar și să creăm o primă impresie în anumite situații. Totuși, nimeni nu se gândește la un aspect deosebit de important atunci când își cumpără haine, mai exact unde le va depozita. Parcă mai ieri garderoba dumneavoastră era mult mai rudimentară și nu aveați probleme cu depozitarea hainelor, nu? Din fericire există soluții, aflați-le din cele ce urmează! 

Soluții convenționale 

În general nu veți avea nevoie decât de un dulap pentru depozitarea hainelor, asta dacă nu beneficiați deja de o cameră specială pentru dressing, caz în care acest articol nu vă va ajuta câtuși de puțin. 

Pentru situațiile în care dormitorul dumneavoastră este deja ocupat cu un pat matrimonial, noptiere și o comodă pentru televizor, va rămâne destul de puțin spațiu pentru amplasarea unui dulap de haine. Răspunsul la această problemă va fi reprezentat de dulapurile cu uși culisante, mult mai versatile decât cele ale căror uși se deschid în exterior. 

Chiar și cele mai mici șifonere pot fi organizate în mod inteligent prin optimizarea spațiului. De exemplu, veți putea folosi cutii și bare pentru umerașe. Varianta cea mai bună va fi reprezentată de dulapurile prevăzute cu câteva sertare, perfecte pentru lenjeria intimă, accesorii sau alte haine folosite zi de zi. 

Dacă spațiul nu este o problemă, dar lipsa de organizare da, recomandarea noastră este să achiziționați dulapuri sau șifoniere mari, cu interioare ce pot fi personalizate. Astfel veți putea organiza spațiul din dulap în funcție de structura garderobei dumneavoastră. Pentru cei care poartă cămăși, costume și alte piese ce trebuie păstrate pe umerașe, se pot instala două rânduri de bare. Pentru cei cu un stil mai casual, care preferă să-și împăturească hainele, soluția va fi montarea unei bare scurte cu umerașe și a mai multor suprafețe pe care se pot așeza și suprapune restul hainelor. 

Pentru a obține toate funcționalitățile dorite, dar și un design perfect, recomandăm cu căldură un dressing pentru dormitor la comandă.  

Soluții inventive 

În cazul în care nu aveți loc pentru un dressing, un dulap sau acestea chiar nu sunt pe gustul dumneavoastră, există și câteva modalități alternative pentru depozitarea hainelor. Iată câteva dintre ele: 

  • Stative minimaliste care vă vor permite acces rapid la haine și pot fi montate oriunde în casă. Veți putea alege între diverse modele în funcție de spațiu, fie unul foarte lung, fie câteva mai scurte, fiecare dintre ele pentru un anumit tip de haine. Anumite modele de stative sunt achiziționate la pachet cu diverse rafturi speciale ce pot fi folosite pentru accesorii sau pantofi, așadar veți putea să păstrați întreaga garderobă în același loc;
  • Cutii transparente, din plastic sau cutii din carton sau răchită ce pot fi etichetate. Acestea vor fi potrivite mai ales pentru hainele pe care nu le purtați de obicei și care pot fi împăturite fără să aibă de suferit de pe urma acestui proces;
  • Dulapuri portabile din pânză cu locuri speciale pentru rafturi și umerașe ce pot fi amplasate oriunde doriți;
  • Depozitarea hainelor pe ușa de la șifonier prin prinderea barelor. Pe aceste bare se pot pune de asemenea inele de plastic pe care se pot agăța mănușile, căciulile, eșarfele de exemplu;


Sacii de vidat, perfecți pentru hainele care nu se potrivesc cu sezonul, saci ce vor reduce dramatic volumul hainelor, făcându-le astfel mult mai ușor de depozitat. 

Aplicați una sau mai multe dintre aceste soluții și veți vedea cât de repede veți scăpa de problema depozitării hainelor! 

Sursa foto: https://drive.google.com/file/d/1ea2Y1jTVPgM5Oi6MfOE-MtpLNo1V7rNw/view?usp=sharing 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5