Cel puțin 100 de noi locuri de muncă la Beclean, după finalizarea proiectelor cu fonduri europene

Orașul Beclean este în continuă dezvoltare prin grija administrației locale. Și în acest an sunt în derulare o serie de proiecte care vor avea impact direct în viața cetățenilor. Odată cu implementarea proiectelor europene, nu numai că se vor oferi servicii de calitate oamenilor, apar și noi locuri de muncă, o parte din acestea chiar pe segmentul de transport public, șantierul a fost deschis astăzi.

În total, pe toate proiectele cu fonduri europene aflate acum în derulare în oraș vor fi create 100 de locuri de muncă noi: 40, din care 20 șoferi, se vor înfiinţa în cadrul PMUD – Transport Public, 20 la Centrul Recreativ Legacy, 30 la Centrul Social de Zi, 6 la Centrul Cultural ,,Liviu Rebreanu” și 4 la Centrul Social GAL.

Lucrările pentru modernizarea transportului în comun se află în desfășurare, fiind tot mai avansate. Şi la depoul pentru autobuze electrice lucrările sunt în plină derulare, construcţia este ridicată, se munceşte intens la toate amenajările necesare.

În acest  loc vor munci după finalizarea lucrărilor 40 de cetățeni din zona noastră, angajați în cadrul proiectelor de mobilitate urbană (PMUD). Depoul va găzdui 8 autobuze electrice, o stație de încărcare, 8 garaje, o spălătorie ultramodernă pentru autobuze, birouri pentru personal și atelier mecanic.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5