Ce presupune realizarea mobilierului pentru bucătărie la comandă în cadrul KUXA studio?

Amenajarea bucătăriei este un proces complex, în care trebuie să iei în calcul foarte multe aspecte – de la alegerea paletei cromatice și stabilirea zonelor funcționale și a celor de depozitare, până la achiziționarea mobilierului ideal și a electrocasnicelor care să-ți faciliteze munca.

Cu toate că varianta unui mobilier pentru bucătărie la comandă este considerată de majoritatea dintre noi o investiție mult prea mare, adevărul este că aceasta reprezintă cea mai recomandată soluție dacă vrem să obținem un spațiu perfect funcțional și estetic. Mai mult decât atât, se poate dovedi și o investiție pe termen lung.

Motivele sunt lesne de înțeles: un mobilier pentru bucătărie realizat la comandă se va integra perfect în spațiul de care dispunem și va răspunde perfect cerințelor noastre de funcționalitate și design, astfel că nu va mai fi necesar să intervenim ulterior asupra sa.

Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie să apelăm la profesioniștii în domeniu care, grație experienței acumulate de-a lungul timpului, ne vor ajuta să obținem cele mai bune rezultate. Un astfel de ajutor de specialitate vine din partea companiei KUXA studio. În continuare, vom explica ce presupun conceperea și implementarea unui proiect într-unul dintre showroom-urile sale.

KUXA studio – procesul de realizare a mobilierului pentru bucătării la comandă

Așa cum spun și cei din echipa KUXA, un mobilier premium este întotdeauna însoțit de servicii de calitate, iar acestea presupun următoarele:

1.    Consultanță

Pentru executarea mobilierului pe comandă, este absolut necesară o discuție cu unul dintre designerii KUXA. În cadrul întâlnirii cu aceștia, le poți comunica exact așteptările pe care le ai de la proiect, modul în care îți dorești să arate bucătăria și atmosfera pe care visezi să o creezi în acest spațiu.

În același timp, poți veni cu o schiță minimalistă în ceea ce privește poziționarea fiecărui element, iar pe baza acesteia experții în design interior și tehnicienii pot aduce îmbunătățiri și idei care să optimizeze spațiul. Dacă ai reuși să faci și câteva măsurători aproximative, ar fi ideal. Dacă nu, oamenii specializați din echipa KUXA le vor face ulterior la fața locului, cu instrumente de înaltă precizie.

2.    Proiectare

Proiectarea unei soluții inteligente presupune crearea unui spațiu armonios și ergonomic, cu ajutorul schiței realizate în timp real pe calculator. Specialiștii KUXA studio dispun de softuri moderne, care îți vor permite să ai acces la un proiect clar, 3D, al mobilierului tău înainte de a-l comanda.

Pentru ca designerilor să le fie ușor să facă schița, ar trebui să le pui la dispoziție informații cât mai complexe, referitoare la dimensiunile încăperii, poziționarea ușilor, a ferestrelor și a racordurilor la utilități. De aceea, colaborarea cu membrii echipei pe tot parcursul proiectului și, mai ales, în această fază este foarte importantă.

3.    Instalare

Mobilierul pentru bucătărie pe comandă este instalat de experții KUXA la cel mai înalt nivel de profesionalism, astfel că și cele mai pretențioase persoane vor fi mulțumite de rezultat. Piesele vin gata asamblate din Germania sau Italia, având finisaje impecabile și oferind o stabilitate și o rezistență imbatabile. Atât corpurile de mobilier, cât și blaturile și electrocasnicele vor fi așezate exact în pozițiile stabilite în proiect.

Acest mod de lucru asigură maximum de precizie și siguranță, fiind imposibil de egalat de montajul clasic, la domiciliu, al corpurilor de mobilier. În această etapă, este esențială colaborarea dintre proiectant și echipa de montaj. Ei bine, în cadrul KUXA studio, această colaborare a fost și este în continuare una extraordinară, dovadă fiind sutele de proiecte realizate cu succes.

Pentru mobilier de bucătărie la comandă, contactează echipa KUXA studio!

Așadar, dacă vrei ca bucătăria ta să fie amenajată cu bun-gust și să aibă un mobilier stabil, rezistent, realizat din materiale de calitate, cu un aspect deosebit și care să se încadreze perfect în spațiul de care dispui, ai încredere în echipa KUXA studio. Te poți asigura de toate cele menționate anterior accesând categoria testimoniale de pe site, precum și pagina de Facebook.

Îți dorești și electrocasnice moderne, ultra-funcționale? Le găsești și pe acestea tot la KUXA studio! Programează-ți o vizită în unul dintre showroom-uri (București, Brașov sau Timișoara) și fă primul pas către obținerea bucătăriei la care ai visat dintotdeauna!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5