Ce faci dacă ți se strică mașina în vacanță

Vacanța ar trebui să fie cea mai relaxantă perioadă din an. Câteva zile stai la soare, citești o carte, urci pe munte, păzești o undiță sau vizitezi câteva locuri noi. Cel puțin cam asta presupune o vacanță relaxantă. Din păcate, nu întotdeauna zeii ne zâmbesc și ni se întâmplă tot felul de lucruri imprevizibile, cum ar fi să ni se strice mașina în mijlocul drumului. Având în vedere că o vizită la service-ul auto costă foarte mult, poți opta pentru un împrumut prin sms de la lan247.se (sms lån från lan247.se).  Astfel, te vei putea bucura de vacanță în continuare fără să ai grija banilor.

Oricum ai încerca să eviți problema, mașina trebuie reparată, pentru a te întoarce măcar acasă. Ideal ar fi să mergi la un mecanic auto care să o repare. Cam în toate satele și orașele se găsește un garaj unde cineva specializat te poate ajuta. Însă, este recomandat să mergi la o reprezentanță auto pentru a păstra garanția pieselor. Probabilitatea este să nu ți se strice mașina exact în poarta unui serve auto autorizat. Din acest motiv este indicat să ai tot timpul la îndemână numărul de telefon al unei firme specializate în tractări auto. Astfel, atunci când vei avea probleme cu mașina va avea cine să te tracteze spre un mecanic.

De asemenea, dacă ai ceva cunoștințe de bază de mecanică și înțelegi ce se întâmplă sub capotă poți să încerci să o repari tu. Poți să ții cu tine o trusă de scule și câteva piese mici de schimb. Totuși, există posibilitatea ca problema să fie mai gravă decât ai anticipat. De asemenea, un minim de cunoștințe în domeniu nu îți vor repara mașina. Poate o poți face să meargă până la un service, însă nu este indicat să mergi foarte mulți kilometrii cu ea dacă nu știi exact ce are.

Dacă mașina are CASCO , asigurare pe care oricum ar trebui să o plătești în special dacă plănuiești să mergi la drum lung cu mașina, te poți folosi de ea pentru a repara mașina, dar și pentru serviciul de tractare. Chiar dacă este o investiție destul de mare, în special dacă mașina este puțin mai veche, pe termen lung se va amortiza, având în vedere că vei avea siguranța unui drum fără probleme.

Dacă călătorești într-o țară străină lucrurile se complică puțin. Însă pe majoritatea autostrăzilor străine există servicii de reparații staționate la o anumită distanță una de alta. De asemenea, în cazul în care nu te-ai informat de acasă care sunt numerele de telefon la care trebui să suni când ți se strică mașina, poți oricând avea în crede în poliția rutieră. Ei te pot ajuta cu tot ce ani nevoie în cazul în care ți se defectează mașina în mijlocul aglomerației.

Dacă ți se strică mașina în vacanță nu trebuie să te întorci neapărat acasă și nici să rămâi complet fără bani. Poți accesa unul dintre aceste împrumuturi fără dobândă (lån utan ränta) care nu vor duce nici la datorii mai mari, nici la încărcarea excesivă a bugetului. Astfel, vei putea repara mașina și te vei bucura în continuare de vacanță fără să ai grija banilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5