Cauți o mașină de cusut sau o mașină de brodat la preț corect?

Moda este schimbătoare, acesta este un lucru cert. Însă atunci când vine vorba de haine, articolele de calitate, cele care îți pun în evidență aspectul fizic și cele unicat nu se vor demoda niciodată.

Mașina de cusut are o istorie lungă și a evoluat de-a lungul timpului odată cu moda, reușind să țină pasul cu trendurile actuale. Dacă vrei să îți personalizezi sau să îți creezi propriile haine, ai nevoie de o mașină de cusut ieftină și de calitate, care să fie ușor de utilizat, dar în același timp să îți permită să realizezi diverse tipuri de cusături pe diferite tipuri de materiale.

Ce operațiuni poți face cu o mașină de cusut ieftină?

Un model profesional de mașină de cusut electrică, cum sunt cele Brother, pornește de la câteva sute de lei și poate ajunge până la câteva mii de lei, în funcție de numărul operațiunilor de coasere și cusături utilitare pe care le oferă.

Poți folosi o mașină de cusut ieftină pentru:

       coaserea unui tiv sau a unui nasture desprins;

       realizarea unei butoniere;

       coaserea tivului sau a sistemului de prindere pentru draperii sau perdele;

       ajustarea mărimii unei haine prin crearea de pense;

       coaserea unui fermoar;

       întărirea unei cusături deja existente.

Când ai nevoie de o mașină de brodat sau de o mașină de surfilat?

O mașină de cusut profesională poate oferi câteva variante pentru brodat sau surfilat, însă dacă ai un volum mare de articole vestimentare este recomandat să achiziționezi separat o mașină de brodat și o mașină de surfilat.

Cea de brodat oferă, de regulă, peste o sută de modele de brodat prestabilite, cu fonturi de scriere și dimensiuni diferite, pentru a putea realiza haine deosebite rapid și ușor. Unele mașini de brodat profesionale oferă modele de broderie preinstalate, precum litere sau forme geometrice. Dacă volumul articolelor care urmează să fie brodate este foarte mare, spre exemplu dacă deții un atelier de  croitorie sau o fabrică, este ideală o mașină de brodat industrială. Cele marca Komtekct, de exemplu, sunt proiectate de specialiști în furnizarea de soluții pentru centrele de brodat, având calitatea garantată la viteze mari de lucru. În ceea ce privește o mașină de brodat, prețul acesteia diferă în funcție de caracteristicile tehnice și de producător.

Surfilatul este un tip de cusătură care se aplică pe marginea materialelor decupate, ce urmează a fi folosite pentru a crea diferite articole vestimentare, cu scopul de a preveni destrămarea firelor. Mașina de surfilat este ideală pentru atelierele de croitorie și pentru persoanele care confecționează acasă articole vestimentare sau obiecte casnice decorative.

Bro Rom – gamă variată de mașini de cusut ieftine și bune

Indiferent dacă vrei să achiziționezi o mașină de cusut ieftină, pentru uz casnic, sau ai alocat un buget mai mare pentru această investiție, modelul ideal trebuie să fie durabil și să ofere funcții de coasere diverse.

La Bro Rom poți găsi o gamă variată de mașini de cusut la prețuri mici, pentru uz casnic ori pentru ateliere care nu au un volum mare de lucrări, și mașini de cusut, de brodat sau de surfilat profesionale și industriale. 

Bro Rom este alegerea ideală pentru pasionații de croitorie, care vor să aloce mai mult timp acestui hobby, pentru persoanele practice care își doresc să își modifice sau personalizeze acasă diferite articole vestimentare, dar și pentru antreprenorii care au lansat o afacere în acest domeniu, sau care  vor să extindă o afacere existentă. 

 

 

 

 


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5