Catalog de bune practici, realizat de DJST

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud va organiza, in perioada septembrie–decembrie 2014, o serie de activitati destinate tinerilor si nu numai.

Primul proiect – „Ai invins-continua, ai pierdut-continua!” – este un concurs ce isi propune atragerea unui numar de 120 tineri in competitii sportive si valorificarea dorintei de intrecere. Actiunea se va desfasura in parteneriat cu Clubul Sportiv ILYO Bistrita.

„Tinerii redescoperă Bistriţa” este un alt proiect, derulat in acesta perioada, in parteneriat cu Asociaţia Clubul Sportiv Schreiner Bistriţa. Acest proiect isi propune sa aduca impreuna 50 de tineri „aventurieri” ce doresc sa descopere sau sa redescopere valorile culturale ale Bistritei intr-o maniera cat mai originala, sub forma unei excursii cu bicicleta pe trasee care refac rute vechi ale burgului medieval Bistrita.

Pentru ca tinerii sa fie informati cu privire la activitatiile si proiectele destinate lor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud realizeaza un „Catalog de bune practici” prin intermediul caruia vor fi promovate activitatile de tineret, turism si sport ale directiei. Actiunea se desfasoara in parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean BN, Primaria Bistriţa, Consiliul Judeţean BN si Compexul Muzeal Judeţean BN.

Unul dintre cele mai asteptate proiecte se va desfasura si in acest an. Concursul interactiv „Tineri prin labirint” isi propune atragerea unui numar mare de tineri in diverse concursuri interactive pe echipe. Partenerii proiectului sunt: ISJ BN, Club Sportiv Municipal, Colegiul National Liviu Rebreanu Bistrita si Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita.

Proiectul „Ziua voluntariatului” urmareste cresterea numarului de tineri implicati in actiuni de voluntariat. La acest proiect Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud va colabora cu ONGT-urile din judet.

Cu stima,

Director executiv,
Constantin Florian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5