Cât de mare trebuie să fie un pariu sportiv

Când plasați pariuri online pe diferite sporturi, trebuie să faceți mai mult decât o selecție câștigătoare. Oricine poate obține o rată de succes relativ bună dacă pariază numai pe echipele favorite mari.

Cu toate acestea, această strategie s-ar putea să nu aibă șanse de reușită pe termen lung, deoarece cotele pentru aceste echipe sunt întotdeauna mai scăzute decât media, iar marjele de profit sunt mici. Acest lucru duce la pierderi chiar și cu un număr minim de predicții incorecte.

Prin urmare, este important să selectați pariurile pe baza valorii lor. Pe scurt, trebuie să plasați un pariu online numai atunci când credeți că aveți o șansă mai mare de câștig contra casei de pariuri.

Cu alte cuvinte, ar trebui să pariați când cotele sunt mai mari decât probabilitatea apariției unui anumit rezultat.

Găsirea pariurilor de valoare cuprinde numai prima parte a ecuației, de aceea nu este suficientã. Dimensiunea pariului este la fel de importantă.

Mulți pariori de succes vă vor spune că suma pe care o pariați este mai importantă decât evenimentul pe care pariați. Credem că este foarte important să acordați o atenție deosebită și sumei pe care intenționați să o folosiți ca miză.

Determinarea dimensiunii pariului dvs.: Elemente fundamentale

Toate metodele în ceea ce privește miza unei pariu online legal se bazează pe anumite reguli care reglementează suma exactă pe care ați putea să o pariați la un moment dat la o casă de pariuri legală.

Există mai multe motive pentru care este logic să se utilizeze astfel de metode decât să se facă selecții aleatorii.

Utilizarea unei metode de determinare a mizei vă oferă un instrument de gestionare a banilor. Având în vigoare reguli stricte, este mai ușor să evitați pierderile și falimentul. Determinarea mizei vă va ajuta să gestionați mai eficient riscurile.

Toate aceste metode pot fi împărțite în două categorii majore:

  • Miză fixă
  • Miză variabilă
  • Miză fixă

După cum sugerează și numele, o sumă fixă este folosită pentru fiecare pariu pe care îl plasați. Această metodă este potrivită atât pentru începători, cât și pentru cei care privesc pariurile doar ca o modalitate de a se distra. Este o metodă ușor de aplicat, dar în același timp ar putea fi restrictivă pentru pariorii cu experiență, deoarece îi împiedică să maximizeze câștigurile potențiale ale pariurilor.

Miza fixă este suma investită în pariuri. În esență, pariați aceeași sumă de fiecare dată. Trucul constă în mărimea exactă a pariului. În mod ideal, ar trebui să alegeți o sumă care să reprezinte între 1 și 5% din bugetul dvs.. Un sfat util: cu cât este mai mare bugetul dvs., cu atât mai mic trebuie să fie miza Dacă bugetul dvs. este de 400 euro, trebuie să pariați în jur de 10 euro, dar nu mai mult de 20 euro.

În mod alternativ, puteți stabili anumite obiective de pariere și puteți readapta dimensiunea pariului pentru a vă atinge obiectivele. Încă o dată, totul depinde de situația fiecărui parior. Puteți alege o sumă fixă nouă atunci când banii dvs. se modifică cu 100 euro sau 250 euro. Ideea este să respectați obiectivele pe care le-ați stabilit.

Procentajul din buget

Această metodă este un pic mai complicată decât cea anterioară. Aceasta vă determină de fiecare dată să alocați un procent fix din buget. În timp ce procentul este fix, banii pe care îi pariați diferă în funcție de mărimea bugetului.

Prin urmare, trebuie să luați o decizie cu privire la procentajul exact. În general, ați putea alege o sumă între 1-5%. Cu cât procentul este mai mic, cu atât riscul este mai mic.

Miză variabilă

Acest tip de metodă de pariere este mult mai flexibilă decât cea fixă, deoarece oferă mai multe oportunități pentru pariori. În esență, fiecare sumă pariată este determinată de unul sau mai multe criterii specifice alese de parior după cum urmează:

  • șansă de succes
  • cote / întoarcere potențială
  • pierderile anterioare
  • valorea estimată

În cazul în care vă este greu să stabiliți o miză pentru pariurile pe care le faceți la diverse agenții de pariuri online, intrați pe biletu-zilei.com pentru a afla informații utile despre pariuri, ponturi la pariuri, cele mai potrivite mize la pariuri etc.

De asemenea, profitați de ocazia de a descoperi cele mai bune bonusuri la pariuri online oferite de cele mai bune case de pariuri. Succes!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5