Cât ai nevoie de un cărucior

Majoritatea părinților știu că cărucioarele sunt obligatorii pentru toți copiii cu vârsta de până la 3 ani. Este un vehicul pentru plimbări cu mama, tatăl, bunicii - atât de necesar pentru a oferi copilului rațiile zilnice necesare de vitamina D, aer curat și comunicarea cu mediul. Datorită acestuia, ne mișcăm rapid către toate destinațiile pietonale.

Dar căruciorul nu este doar un mijloc de transport. În el copiii noștri pot dormi cât suntem afară. Îl folosim adesea ca scaun de luat masa pe teren atunci când suntem în parc, în camping sau chiar în mall. Căruciorul este de fapt unul dintre cele mai importante accesorii pentru părinți și pentru micuțul lor. Să aruncăm o privire doar la câteva dintre modalitățile prin care un cărucior poate fi util în creșterea copilului nostru.

Căruciorul garantează siguranța celui mic

Copiii mici sunt foarte dulci, dar pot fi adesea un pericol și un risc pentru propria sănătate. Cu ajutorul centurilor de siguranță cu care sunt dotate cărucioarele pentru bebeluși, poți fi sigur că totul va fi bine cu micuțul tău. Deci, dacă trebuie să faci ceva repede, poți folosi căruciorul ca loc de a pune copilul pentru a te asigura că nu va fi rănit.

Atenţie! Nu-i lăsați pe cei mici singuri prea mult timp, chiar dacă sunt fixați într-un cărucior!

În plus, cărucioarele sunt echipate cu umbrelă de soare încorporată care protejează bebelușul de razele ultraviolete nocive de la soare. În plus, îi puteți oferi o umbrelă sau baldachin, care se vând separat.

Ajutarea părinților copiilor mai tulburați

În timpul creșterii primilor dinți, mulți bebeluși devin nervoși, deseori plâng și au dificultăți în a adormi. Mersul afară poate face adevărate minuni în calmarea celui mic.

Contrar așteptărilor multor părinți, cu cât terenul este mai aspru, cu atât copiii se calmează mai repede. Acesta este motivul pentru care plimbătorii aleg să-și petreacă după-amiezele mergând astfel încât micul lor înger să poată dormi în cărucior. Mulți dintre ei spun că în momentul în care mișcarea se oprește, bebelușul plânge imediat din nou.

Mod de operare „remorcă”

Chiar înainte ca acesta să nu mai fie folosit, cărucioarele par să fie ceea ce ne trebuie cel mai mult. Părinții consideră că poate fi un portbagaj mobil extrem de convenabil pentru toate jucăriile, hainele și articolele sanitare pe care trebuie să le purtăm cu noi. Prin urmare, chiar și atunci când moștenitorul lor merge deja singur, mulți părinți continuă să ia căruciorul la plimbare.

De asemenea, odată ce au învățat să meargă, majoritatea fetițelor și chiar și unii băieței găsesc distractiv să-și împingă fostul vehicul. Psihologii spun că așa se experimentează ca viitori părinți și acest lucru este util pentru creșterea lor.

Dar chiar înainte de plimbarea bebelușului nostru, va trebui să transportăm zeci de bagaje. Putem folosi în siguranță mânerele pentru a atârna genți de cumpărături. Multe cărucioare au, de asemenea, un portbagaj special care poate fi folosit pentru jucării, haine și multe altele, precum și pentru unele produse din magazin.

 

Cărucior combinat pentru părinți practici