Casele la rosu, o solutie optima pentru o casa asa cum ti-ai dorit

Sa iti doresti sa ai o casa, undeva in afara orasului, este deja un lucru normal astazi. Daca ai pus ceva bani deoparte si ai idee cum vrei sa arate viitoarea casa, ai si terenul pe care sa o construiesti, nu iti mai ramane decat sa iti cauti o firma care realizeaza case la rosu sau la gri.

 Casa la rosu e un termen destul de simplu de inteles, el se refera la acel imobil, la o locuinta pe pamant care nu are finisaje si partea exterioara a acoperisului, hidroizolatie, invelitori. Practic caramida nu e acoperita, casa poate fi din beton sau n materiale, daca are aceste caracteristici tehnice e casa la rosu.

 Ca sa ajungi sa ai case la rosu finalizate trebuie sa ai echipe de specialisti si firme cu servicii de cea mai buna calitate, dar si cu o logistica moderna pentru terminarea rapida a lucrarilor in 60 de zile pentru suprafete de 200mp, de exemplu.

 Oamenii angajati sa finalizeze lucrarile vor turna fundatia, vor ridica structura de rezistenta, zidurile, structura acoperisurilor. Nu sunt prezente instalatiile termice sau sanitare, electrice, izolatiile sunt doar la nivelul infrastructurii sau al fundatiei si se monteaza la cerere.

 Ca sa nu pierzi timp fara rost poti angaja o firma care asigure proiectare, autorizare, manopere si materiale excelente. Asa economisesti timp, bani, ai casa la rosu terminata in timp util si in cele mai bune conditii tehnice.

 Marele avantaj al caselor la rosu tine de gandirea unor finisaje exact dupa dorintele proprietarului, care se vor incadra si in bugetul initial. Echipele care vor lucra la finisaje, instalatii pot fi alese fara probleme dupa terminarea casei la rosu, totul se personalizeaza.

 In echipele care se vor implica in ridicarea caselor la rosu se afla ingineri R.T.E, C.Q., oameni cu experienta care se vor asigura ca proiectul final va fi pus in practica in cele mai bune conditii, cu o compartimentare inteligenta in interior.

 Lucrul pe santier va fi coordonat in permanenta, vei sti in ce stadiu mai sunt lucrarile, casa la rosu se va ridica mai repede decat ti-ai inchipuit daca ai si o firma specializata in ridicarea de astfel de tipuri de locuinte.

 Casele la rosu raman o solutie optima cand vrei o locuinta care sa arate cum ai visat. O locuinta care sa aiba cele mai interesante finisaje si instalatii, optimizate pentru o viata cat mai relaxata si mai buna intr-o zona cat mai departe de poluarea orasului si de zgomot, de aglomeratie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5