Casa Judeţeană de Pensii scoate la vânzare 52 bilete de tratament, pentru pensionarii şi asiguraţii din sistem!

Începând de joi, pensionarii, dar şi bistriţenii asiguraţi în sistemul public de pensii, care doresc să urmeze un tratament balnear pot să-şi cumpere un bilet în una din staţiunile 1 Mai, Geoagiu, Bizuşa, Buziaş, Covasna şi Olăneşti.

„Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud are la dispoziţie 52 de bilete valabile în această serie care începe în 10-11-12-13 martie 2017, iar pentru că criteriile au fost transmise de la nivel naţional tardiv, nu a mai fost calculat punctajul pentru fiecare cerere, iar biletele vor fi scoase la vânzare, fără programare, începând cu data de 9 martie”, ne-a declarat directorul executiv Alina Sanda Vişan.

         Pentru un bilet care include 16 zile de cazare, din care 12 de tratament, trei mese şi diferite proceduri, pensionarii vor achita jumătate din valoarea pensiei, în timp ce pentru asiguraţi preţul unui bilet diferă în funcţie de venit. Cei cu venituri sub salariul mediu brut pe ţară – 3131 lei – vor achita jumătate din valoarea biletului, adică aproximativ 700 lei, iar asiguraţii cu venituri mai mari de pragul de 3131 lei vor plăti preţul integral al biletului, adică circa 1400 lei.

         Pentru achiziţionarea biletelor de tratament, pensionarii vor prezenta cuponul de pensie, actul de identitate şi biletul de trimitere de la medic, în timp ce asiguraţii au nevoie de adeverinţa de venit de la ultimul loc de muncă, biletul de trimitere de la medic, actul de identitate.

        

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5