Cartea prof. Gheorghe Pleş, "Veronica Micle, de la mit spre adevăr ", lansată, azi, la Muzeul Brăilei "Carol I"

Cartea regretatului profesor Gheorghe Pleş, "Veronica Micle, de la mit spre adevăr ", va fi lansată, azi, la Muzeul Brăilei "Carol I".
"Așa cum stabilisem cu timp în urmă, în ziua de 20 mai 2021, organizez la Brăila, lansarea de carte a domnului profesor doctor Gheorghe Ples, "Veronica Micle, de la mit spre adevăr ". A fost dorința și plăcerea domnului profesor de a face lansarea aici, la malul Dunării. Nu am putut uita lucrul acesta. A rămas să împlinesc dorința lui. Evenimentul va avea loc la Muzeul Brăilei "Carol I" în sala "Regele Ferdinand și Regina Maria" la ora 18.00. Invitați sunt domnul profesor doctor Viorel Coman, critic literar, domnul doctor Zamfir Bălan, cercetător și doamna doctor Maria Stoica, cercetător.
Așa cum a dorit domnul profesor, este invitat și cvartetul "Pro muzica" ce va susține un microrecital In Memoriam prof. Gheorghe Ples. Evenimentul va fi transmis pe Facebook. Chiar dacă sunteți departe... Vă invit să împlinim dorința celui care a fost dragul nostru profesor de matematica, OMUL deosebit, Gheorghe Ples" spune Gabriela Marina Filip.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5