Care vor fi trendurile 2019 pentru amenajarea casei tale

            Sfârșitul și începutul de an sunt de obicei momentele în care se iau deciziile importante, de perspectivă. Este prilejul în care ne facem planuri de viitor, iar pentru asta ne aflăm în căutare de idei. Tocmai de aceea v-am pregătit o listă a trendurilor 2019, pentru amenajarea locuinței dumneavoastră.

Elementele metalice

Elementele metalice au revenit la modă la începutul anului 2018. Acest trend se menține în față și pentru 2019. Fie că vorbim despre obiecte de mobilier cu inserții metalice sau ferestre și uși cu tâmplărie din Aluminiu, aceste schimbări vor da un plus de originalitate locuinței dumneavoastră.

Palete complexe de culori

Au trecut perioadele în care amenajarea monocromă a unei încăperi era o dovadă de rafinament. Pentru 2019 paletele complexe de culori complementare vor da tonul în decorațiunile de interior. 3, 4 sau chiar 5 culori vor scoate în evidență elementele din spațiul în care locuiți.

Spațiile luminoase și aerisite

Când nu au fost la modă încăperile cu ferestre mari, puternic luminate? Lumina naturală dă suflet spațiilor în care locuim. Iar dacă locuința dumneavoastră nu permite modificări majore, puteți opta pentru închideri balcoane și terase. Panourile culisante din sticlă pot transforma aceste spații în încăperi multifuncționale ale locuinței dumneavoastră, care vă pot oferi confort în toate anotimpurile.

Modelele geometrice

Chiar dacă nu sunt aplicabile în orice încăpere a locuinței dumneavoastră, aceste elemente decorative dau caracter oricărei încăperi. Iar dacă nu sunteți sigur, puteți începe cu baia sau bucătăria dumneavoastră, prin aplicarea unor plăci de faianță în culori vii, cu modele geometrice.

Mobilierul multifuncțional

O parte importantă a amenajărilor interioare este mobilierul pe care îl alegem. Din fericire, trendul pentru 2019 este în concordanță cu cei care au un buget limitat sau care nu vor să cheltuiască foarte mult la acest capitol.

Piesele de mobilier multifuncțional sunt la modă. Ele sunt ideale pentru spațiile limitate, întrucât vă conferă posibilitatea a utiliza eficient orice colț al încăperilor casei dumneavoastră.

Este important să îndrăzniți și să încercați lucruri noi. Un 2019 de succes!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5