Care sunt avantajele parchetului laminat cu rezistenta mare?

Parchetul laminat a devenit o alternative populara la pardoseala din lemn si vinil, deoarece este simplu de instalat, usor de intretinut si este disponibil la un pret rezonabil. Aceste pardoseli au un finisaj foarte rezistent si un aspect realist de lemn de esenta tare, gresie si piatra. Fiind un tip de pardoseala care rezista foarte mult in timp, parchetul laminat este ideal pentru restaurante, sali de dans, birouri si spatii cu trafic intens. In plus, este usor de instalat si poate fi achizitionat la un pret accesibil de pe https://www.constructii-shop.ro/parchet-laminat. Iata care sunt avantajele acestui tip de parchet:

Durabilitate

Parchetul laminat este rezistent la zgarieturi si isi pastreaza aspectul un timp indelungat. Parchetul laminat este protejat de stratul de rasina si de un alt strat extern dur, fiind potrivit pentru casele cu copii si animale de companie si pentru zonele cu trafic ridicat. Parchetul laminat de clasa 32 AC4 sau mai mare este potrivit pentru uz commercial si rezidential. Pentru spatiile in care exista risc de umezeala, se poate instala parchet laminat de clasa 33 AC5 care este rezistent la apa. Fiind fabricat din lemn preset si mai multe straturi de protectie, parchetul laminat nu se zgarie usor si nu se deformeaza atunci cand este expus la umiditate.

Versatilitate

Parchetul laminat poate simula aspectul natural al multor materiale din lemn tare. In plus, aspectul multor pardoseli ceramic si materiale din piatra naturala poate fi reprodus prin procesul de imprimare, avand astfel posibilitatea de a alege un parchet laminat care sa se potriveasca cu orice decor.

Usor de instalat

Facand comparatie cu alt tip de pardoseala, parchetul laminat este mai usor de instalat, deoarece placile se manevreaza extrem de simplu. In plus, parchetul laminat poate fi instalat peste majoritatea substraturilor, inclusive peste izolatie de podea si placi de beton existente. De asemenea, cele mai multe modele de parchet laminat au sistem click, fiind foarte simplu de a monta placile fara sa mai fie necesara deziv sau alt sistem de prindere.

Pret accesibil si calitate la superlativ

Pardoselile din parchet laminat sunt mai ieftine decat lemnul tare traditional. In acelasi timp, ofera un aspect frumos, care imita parchetul din lemn de esenta tare si elegant placilor de portelan, fara sa compromita calitatea. Exista foarte multe variante de parchet laminat potrivit pentru orice buget.

Usor de intretinut

Suprafata rezistenta la pete si la umiditate a pardoselilor laminate fac intretinerea si curatarea relative usoare. Nu este necesar sa apelezi la curatare profesionala, fiind sufucient sa mature sau sa aspiri si sa stergi cu mopul pentru a reda stralucirea parchetului laminat. In plus, parchetul laminat ofera si beneficii pentru sanatate, deoarece are rezistenta naturala impotriva cresterii bacteriilor si mucegaiului. Daca alegi un parchet laminat tratat cu strat antibacterian si rezistent la alergeni, cresti beneficiile acestuia pentru sanatate.

Instalare in orice spatiu

Parchetul laminat este rezistent si extrem de versatil. Poti instala parchet laminat pe aproape orice tip de podea. Atunci cand instalarea podelei din lemn de esenta tare nu este compatibila cu pardoseala existenta, parchetul laminat poate fi o optiune excelenta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5