Când vom reabilita străzile Tudor Vladimirescu şi Vasile Lupu?!

O întrebare care „stă” în fiecare zi pe buzele locuitorilor din Bistriţa şi, cred cu tărie, că se va întâmpla minunea cea mult aşteptată cât de curând, când pe aceste două căi de acces în zona Ştefan cel Mare, adică străzile Tudor Vladimirescu şi Vasile Lupu, din municipiul Bistriţa, va apare un strat nou de asfalt, consistent şi de calitate.
Am fost oprit pe drum, rugat să semnalăm acest fenomen, mulţi locuitori din zona străzilor enumerate în titlu, inclusiv bătrâni, ne-au precizat că niciodată nu au fost reabilitare aceste străzi de când au fost trasate şi construite, adică de pe vremea lui Ceauşescu, numai s-au cârpit, peticit, cu guri de canal ieşite în relief şi nu rezistă lucrările de reparaţii datorită traficului şi numărului de autoturisme ce tranzitează zilnic străzile.
Marea nemulţumire a locatarilor constă în faptul că, deşi sunt buni plătitori de impozite şi taxe locale, cât şi guvernamentale, sunt ocoliţi, marginalizaţi, uitaţi de cei responsabili când e vorba de drepturi, obligaţii faţă de cetăţeni, „duşi cu preşul” de unele persoane cu putere de decizie şi se simt discriminaţi faţă de cei din zonă, cărora le-au fost reabilitate complet străzile pe care locuiesc.
Din aceste pertinente motive, roagă, prin intermediul ziarului nostru, pe actualul primar, dl. ing. Ovidiu Creţu, un om cu suflet şi pragmatic, Consiliul Local Bistriţa şi cei care au atribuţii în planificarea, repararea şi întreţinerea străzilor din municipiu, să demareze procedurile pentru reabilitarea completă a acestor două străzi.
Ştiu că „banii nu se fac cu ciocanul” şi că nu ajung la câte sunt de făcut, dar speră să se gândească, cu amabilitate şi obiectivitate cineva şi la ei, pentru că şi ei sunt oameni şi cetăţeni ai municipiului Bistriţa.
Şi noi sperăm ca „strigătul de ajutor” să ajungă unde trebuie, înţelepciunea să învingă şi vestea bună să-i bucure pe cetăţeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5