Când trebuie să alegem servicii de depozitare

Inceputurile sunt dificile, doar daca nu le gandesti inteligent. Cel putin asta credem noi, luand in considerare faptul ca am putut ajuta zeci de inceputuri in familie, sau de a ajuta firme sa-si ia un start armonios. Iar daca o actiune poate fi facuta mai usor si mai practic, de ce sa nu apelezi la aceasta? Daca esti din Bucuresti sau Ilfov si ai nevoie de echipa de mutare echipata optim, niste persoane cu care sa-ti strangi obiectele din casa sau un loc unde sa-ti gazduiesti lucrurile atunci cand renovezi, citesti articolul destinat tie.

Moving Box a pornit din dorinta de a ajuta cat mai multe persoane sa nu simta stresul din timpul unei mutari. Atunci cand iti gasesti o locuinta, sau o renovezi, bucuria evenimentului este umbrita din cauza stresului acumulat in mutarea lucrurilor. Noi fix asta ne dorim sa spulberam. Stresul, cat si epuizarea din timpul unei mutari, ca tu sa te bucuri de o experienta si de un start fresh.

Cine alege serviciile de la MovingBox trebuie sa stie ca acestea sunt tot ceea ce ai tu nevoie pentru a te muta din punctul A in punctul B fara incidente, oferindu-ti servicii precum: mutari rezidentiale, mutari in tara cat si internationale, transport cat si mutare de mobila, mutari de firme cu tot cu echipament greu sau IT, acestea avand nevoie de o atentie sporita. De asemenea, suntem iubitori de arta, de aceea suntem bucurosi sa ajutam mutarea obiectelor acestora in siguranta. Pe langa toate aceste tipuri de mutari, oferim de asemenea depozitarea obiectelor, acestea fiind preluate cat si aduse de la depozit acasa la destinatar, la solicitarea acestuia.

Suntem alaturi de antreprenorii bucuresteni, de aceea daca ai nevoie ca standul tau sa fie transportat, cat si montat la un eveniment, suntem mandrii sa spunem ca te putem ajuta, detinand tot echipamentul necesar. De asemenea, daca expozitia ta sau standul tau va fi expus in mai multe orase, suntem deschisi sa fim alaturi de tine in orasele in care iti vei expune lucrarile. Asa, vei apela la o singura echipa care te va ajuta sa ajungi catre un succes garantat.

Ai decis ca vrei sa iesi din zona de confort, dorind sa te muti in alta tara, insa doresti sa-ti iei toate obiectele cu tine? Perfect! Suntem aici pentru tine, transportand si international, oferindu-ti sfaturi pentru ca tu sa te adaptezi cat mai repede. De asemenea, pe toata durata calatoriei, lucrurile tale vor avea polita de asigurare. Suntem fair play, de aceea iti vom oferi pe loc costurile pe care trebuie sa le suporti deplasarii.

Personalul militar, diplomatii cat si functionarii publici sunt persoane care sunt nevoiti sa se deplaseze datorita postului. Pentru acestia, oferim mutari diplomatice, actionand dupa un plan personalizat. In plus, te putem ajuta cu servicii auxiliare ca: instalatori sau electricieni.

Depozitele, sunt o alternative practica daca doresti sa tii in siguranta obiectele tale sau daca doresti sa-ti renovezi casa. Oferim depozite individuale, acestea avand o securitate sporita, deoarece acestea sunt pazite cat si filmate 24/7. Punem accent pe profesionalism, asa ca daca vei dori sa apelezi la un depozit, noi iti vom oferi polita de asigurare. Daca nu ai cutii de depozitare, nu ai de ce sa-ti faci griji, avem de toate. Detinem diferite dimensiuni de cutii, acestea fiind etichetate, pentru o buna organizare.

Suntem o echipa dinamica, care pune accent pe nevoile clientilor nostrii, de aceea, daca ai nevoie de o mana de ajutor nu ezita sa ne contactezi. Punem accent pe colaborari armonioase, de aceea vom gasi impreuna cu echipa noastra de profesionisti strategii de ambalare, transport sau depozitare satisfacatoare. Si pentru ca incercam sa te facem sa te simti ca acasa, in noua locatie, cunoastem si mesteri daca ai nevoie de un electrician sau un instalator. Impreuna, putem face ca inceputurile sa fie grozave!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5