Campionat de fotbal organizat de preotul Stelian Parascan din Livezile

Parohia Livezile a organizat un campionat de fotbal, activitate la care au participat tineri cu vârste între 14-22 de ani. Competiția sportivă, menită să îi învețe pe tineri ce înseamnă comuniunea și implicarea activă, a început, pe terenul sintetic din localitate, după rugăciunea de binecuvântare, oficiată în biserica parohiei şi cuvântul adresat tinerilor de preotul paroh, Stelian Parascan.

„Tinerii noştri au fost foarte impresionaţi că Biserica s-a implicat în această activitate și că avem această deschidere spre ei. Astfel au luat inițiativa de a se organiza într-un grup al tinerilor din parohie, cu dorinţa de a se implica pe viitor şi în alte activităţi sociale, culturale şi religioase, pentru a fi, în felul acesta, un exemplu plin de lumină şi pentru alţi tineri de vârsta lor”, a spus preotul paroh Stelian Parascan.

Parohia Livezile a desfăşurat mai multe activităţi cu tinerii. Astfel, luna trecută, tinerii parohiei au luat parte la campionatul de fotbal organizat de asociaţiile tinerilor creştini ortodocşi din judeţul Bistriţa-Năsăud, la care echipa din Livezile a obţinut locul al III-lea. De asemenea, în cursul săptămânii trecute, tinerii din Parohia Livezile, au participat la un program duhovnicesc în cadrul bisericii și au luat parte la un atelier de creaţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5