Campanie de vaccinare, duminică, la Șintereag! Peste 18% din populație este deja vaccinată!

Duminică, 18 iulie, între orele 9-15, Primăria comunei Şintereag, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, organizează campania de vaccinare împotriva SARS-COV2, la Centrul Local de Informare Turistică din localitatea Şintereag.

Sunt aşteptaţi locuitorii din Cociu, Şintereag Gară, Şintereag, Caila, Şieu Sfântu, Blăjenii de Jos şi Blăjenii de Jos, transmite primarul Ioan Bob.

Locuitorii pot opta între imunizarea cu Pfizer-Biontech şi doza unică de la Johnson&Johnson. Până la data de 5 iulie, în comuna Șintereag, ponderea populației vaccinate era de 18,60%.

Comentarii

21/07/21 11:57
Gica Contra

Daca voi tot publicati aceste date statistice, mai ales cio.par.lanii de la sate, vazand ca rata de infectare a scazut, NU SE MAI VACCINEAZA , crezand ca " gata... au scapat " si prostii s-au vaccinat, fara sa priceapa ca pot fi urtatori de virusi asimtomatici si ca pot infecta in continuare pe cei cu imunitatea scazuta ...
Valul urmator va apare implicit si va fi mult mai " dur " ... din aceasta cauza . Nu vedeti ca sunt cadre medicale care nu vor sa se vaccineze ... ? Ia dati-i afara , sa vedeti cum se pun in genunchi... numai sa nu ramana fara serviciu ... si se vaccineaza nu numai " anticovid "... ! Ma voi nu vedeti ce se intampla in tzarile din intreaga " Lume " unde " cab.otinii " nu vor sa se imunizeze ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5