Căminul Cultural din Colibiţa, reabilitat cu fonduri europene de peste 1,5 milioane lei

         „Ştiţi, dragi cetăţeni, ce ne-a lăsat Moş Nicolae în ghetuţe? Un cadou care ne-a adus mare bucurie: semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Reabilitare cămin cultural” în localitatea Colibiţa, în valoare de 1.535.33 lei. Sperăm ca în primăvara anului 2017 să putem începe lucrările pentru modernizarea acestui obiectiv. Doamne ajută!”, anunţă primarul comunei Bistriţa Bârgăului, Vasile Laba.

Autorităţile locale din Bistriţa Bârgăului vor realiza, cu fonduri europene, lucrările de edificare a Căminului Cultural din localitatea Colibiţa. Proiectul a fost aprobat la nivelul Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare, fiind semnat şi contractul de finanţare.

„Este un proiect finanţat prin Submăsura 7.6 – Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural, aferentă Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Nu foarte multe comune au depus proiecte pe această submăsură. La Colibiţa va ieşi un cămin cultural foarte frumos, pentru că vom avea mai mulţi bani ca pentru investiţia similară de la Bistriţa Bârgăului”, ne-a declarat primarul Vasile Laba.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5