Cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita, sarbatorite de Ziua Mondiala a Educatiei!

”Nu exista arta mai frumoasa decat arta educatiei. Pictorul si sculptorul fac doar figuri fara viata, dar educatorul creeaza un chip viu; uitandu-se la el, se bucura si oamenii, se bucura si Dumnezeu”. Inspirandu-se din celebrul citat din Sfantul Ioan Gura de Aur, d-na Toma Nicoleta, profesor pentru invatamantul primar si presedintele Asociatiei Parintilor ”Prietenii elevilor Nr.1 Bistrita”, alaturi de reprezentanti ai parintilor, a tinut sa aduca un omagiu cadrelor didactice ale scolii, sarbatorind in avans Ziua Mondiala a Educatiei.
 
Astfel, parintii scolii au tinut sa multumeasca celor care au un rol important in formarea si educarea tinerei  generatii, celor care dau dovada de  implicare si devotament  in  procesul educational al elevilor, celor care ofera neobosit si cu generozitate lumina cunoasterii, slefuind caractere si formand oameni de valoare, adica dascalilor Scolii Gimnaziale Nr.1 Bistrita.
In semn de pretuire, le-au oferit flori si un dar simbolic.
 
Noi, conducerea scolii si colectivul de cadre didactice, va multumim, stimati parinti, ca pretuiti eforturile si implicarea noastra si ca, astazi, v-ati amintit de noi. A fost minunat sa ne simtim importanti si asta ne da putere sa luptam mai departe.Va asiguram de toata implicarea si de deschiderea noastra pentru a asigura un proces educativ de calitate si in viitor.
           La multi ani tuturor dascalilor!
 
                                                                 Conducerea scolii si colectivul de cadre didactice
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5