Bunuri furate din gospodării din Dumitriţa şi Şanţ, recuperate de poliţişti

La data de 16 ianuarie a.c., în urma cercetărilor și probatoriului administrat într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din Dumitrița au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Dumitrița, bănuit de comiterea faptei. Acesta este bănuit că, în perioada 2-6 decembrie 2022, ar fi sustras din curtea unei locuințe din Dumitrița un motoferăstrău în valoare de 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit păgubitului, un bărbat din localitate.
Cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sunt continuate la Postul de Poliție Dumitrița, informează IPJ BN.
***

Potrivit Poliţiei judeţene, la aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șanț au identificat un tânăr, de 22 de ani, din Valea Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, în seara de 6 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras, din locuința unei tinere, de 21 de ani, din localitatea Șanț, un telefon mobil în valoare de 650 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat, telefonul mobil în cauză fiind restituit proprietarei. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, Postul de Poliție Șanț.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5