Buchete de flori superbe pe care le poți dărui în preajma Halloween-ului

Dăruirea unui buchet de flori poate fi câteodată mai dificilă decât te-ai așteptat, mai ales dacă nu îți găsești inspirația pentru alegerea florilor ideale. După cum probabil știi deja, în funcție de tipul lor și de culori, florile pot avea diferite semnificații, așa că dacă vrei să nu dai greș, îți recomandăm să te documentezi înainte. Iar dacă nu ai timp și vrei să alegi flori deosebite, potrivite pentru orice ocazie, îți recomandăm buchete de flori de pe maisondor.ro. În continuare îți prezentăm buchetele noastre preferate, pe care le poți dărui fără probleme în preajma Halloween-ului, având în vedere că ne mai despart doar câteva zile de această sărbătoare. Sperăm să îți placă și să îți găsești inspirația!

1.Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa și Alocasia

Așa cum poți observa și din imagine, este un buchet ideal pentru a fi dăruit toamna și mai ales în apropierea Halloween-ului, datorită culorilor. În acest buchet, predomină nuanțele de verde și de portocaliu (culoarea oficială a Halloween-ului) așa că oricine va îl va primi, se va bucura de asocierea deosebită dintre culori. În ceea ce privește florile componente, acestea sunt: hortensii, lisianthus, minirosa, viburnum, phalaenopsis, alocasia și eucalipt. Pe lângă acest buchet superb, vei mai primi și o felicitare în care poți scrie orice îți dorești pentru persoana dragă căruia i-l vei dărui, instrucțiuni de îngrijire pentru buchet, un flower bag și hrană florală, astfel încât buchetul să reziste cât mai mult.

2.Buchet Trandafiri "Happy Thoughts"

Printre culorile care se potrivesc foarte bine Halloween-ului se află și galbenul, așa că îți sugerăm și acest buchet superb cu trandafiri galbeni. Știm ce vei spune, ca trandafirii galbeni sunt simbolul geloziei, însă nu este deloc adevărat. Este doar un mit care umbrește adevărata frumusețe a acestor flori. Trandafirii galbeni sunt florile bucuriei, florile optimismului, așa că dăruiește-le cu încredere oricui vrei să înseninezi ziua.

3.Buchet Floarea Soarelui și Trandafiri Galbeni

Chiar dacă nu pare, floarea soarelui este și o floare caracteristică toamnei. Ultimele culturi de floarea soarelui se recoltează de obicei toamna, așa că se potrivește de minune această floare în preajma Halloween-ului și nu doar datorită culorii. Buchetul este realizat din următoarele flori: trandafiri galbeni, floarea soarelui, craspedia, minigerbera, lisianthus alb, salix, pistacia, waxflower și asparagus.

4.Buchet De Flori Cu Hortensie Roz Și Trandafiri Portocalii

Una dintre cele mai frumoase combinații cromatice (nu doar pentru Halloween, ci și în general) este reprezentată de portocaliu și roz. Un buchet în care predomină aceste culori se potrivește în special adolescentelor și tinerelor, deoarece are un aspect proaspăt și inveselește de la prima vedere. Buchetul este format din hortensie roz, trandafiri portocalii, matthiola roz, minirosa roz, panicum, salix și accesorii uscate.

5.Buchet De Flori Cu Trandafiri Rosii Și Leucadendron

Ultimul buchet pe care ți-l recomandăm este unul misterios, perfect pentru ziua de Halloween. Este compus din trandafiri roșii romantici, leucadendron și verdeață, atent așezate într-un ambalaj negru decorat cu o fundă roșie.

În încheiere, sperăm să îți placă aceste recomandări și să le găsești utile!

Adaugă comentariu nou