BN Ritm, sănătate în paşi de dans

Şcoala de dans BN Ritm şi-a redeschis porţile pentru stagiunea de toamnă-iarnă, antrenamentele fiind în toi. Micuţii, dar şi mai marii dansatori se pregătesc pentru spectacolele ce vor urma atât în Bistriţa, cât şi în ţară.

Directorul artistic, Mariana Panţiru, ne spune că la cursurile şcolii s-au înscris cursanţi de la 4 ani până la studenţi. Coregrafii Jana Tintelecan şi Anca Oroian vor aduce în faţa spectatorilor clipe unice de dans, în spectacolele din 20 şi 21 decembrie. Toţi cei care doresc să urmeze cursurile de gimnastică, balet şi dans modern ale şcolii BN Ritm sunt aşteptaţi la sediul din str. Zorilor nr.15, zilnic, între orele 14.30 – 20.00, relaţii suplimentare putându-se obţine la telefon 0263.218349 sau 0744.477197. Şcoala de dans BN Ritm oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea de a se întâlni cu dansul, de a descoperi această artă.

Mai mult, BN Ritm oferă şi servicii de babysitting, într-un spaţiu modern, situat la etajul şcolii de dans, încercându-se astfel să se vină în sprijinul părinţilor ocupaţi, prin servicii oferite de un personal avizat pentru a avea grijă de copii şi a le afori toată atenţia pentru ca micuţii să nu simtă lipsa părinţilor. Aici vor fi organizate şi evenimente pentru copii. Relaţii la telefon: 0740276380, sau www.beneritm.ro. BN Ritm îţi dă şansa de a investi în viitorul copilului tău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5