BN: A fost depășit pragul a 1000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus!

Până astăzi, 14 august, la nivelul județului, au fost confirmate 1003 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), în plus cu 9 față de joi. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2 persoane au fost reconfirmate pozitiv. La nivelul județului, au fost 169 de teste efectuate, din care 156 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.
Avem 3.50 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, care ne plasează pe locul 15 la nivel național.
Din păcate, avem înregistrate deja 76 decese asociate pandemiei. De cealaltă parte, 826 persoane sunt declarate vindecate.
Avem 52 persoane izolate;în județ și alte 324 persoane în carantină.
***

• Până în prezent, 53 cadre medicale (18 medici, 35 asistenți) și 19 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 68 au fost vindecate.
• 81 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 34 au fost declarate vindecate.
• Nouă persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Șapte dintre acestea au fost declarate vindecate.
• O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.
•14 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Nouă dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Două au fost declarate vindecate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5