BN: 518 persoane confirmate! 108 cazuri active!

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, sunt 518 cazuri confirmate de CoVid-19. Bistrița-Năsăud se claseză pe locul 7 la nivel național după numărul de îmbolnăviri - 1.81 - la mia de locuitori.
Avem 108 cazuri încă active, dupa ce 363 persoane sunt vindecate, dar sunt si 47 decese. Mai sunt 12 persoane în carantină instituționalizată si 1500 persoane în izolare la domiciliu.

Până în prezent, 42 cadre medicale (unsprezece medici, 31 asistenți) și 14 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 32 au fost declarate vindecate.

***
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului.

• Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului și un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmați cu CoVid-19. O infirmieră și doi beneficiari au fost declarați vindecați, iar patru beneficiari asimptomatici ai centrului au fost externați, conform
Ordinului ministrului sănătății nr. 555/2020 modificat și completat.

• 11 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, șase au fost declarate vindecate.

• Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Ambele au fost declarate vindecate.

• Șase persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.

• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

• Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

• O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
• 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

Comentarii

28/06/20 18:06
Vizitator

Motto:
“În fața unei boli ești precaut sau ești prost, una din două!”
(Klaus Iohannis)_
Timp de trei luni PSD-ul a tratat cu superficialitate măsurile recomandate de specialistii din domeniul bolilor infectioase si încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, lansând mesaje de tipul : "Virusul nu există"; "Nazistul Iohannis vrea să ne cipeze"; "Masca e botniță"; "Guvernul falsifică datele"; "Spitalele torturează pacienții", etc.
Scopul perfid al PSD si al acolitilor săi era să submineze încrederea populatiei în autorități si creze si să creeze anarhie în respectarea măsurilor sanitare impuse în pandemie.
Acum, după ce ei au instigat public la nerespectarea măsurilor de precauție, acelasi PSD a început să acuze Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri. Până unde poate merge ipocrizia PSD-istă?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5