BN: 28 persoane confirmate cu Covid-19, din care 4 cadre medicale!

La data de 4 aprilie, în județul Bistrița-Năsăud, s-au înregistrat 28 persoane confirmate cu Coronavirus și 5 decese, se arata in informarea Institutiei Prefectului.
Printre persoanele confirmate se numără doi medici angajați ai Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud și două persoane din personalul auxiliar al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
În județul nostru sunt, in carantină instituționalizată – 385 persoane, iar în autoizolare la domiciliu – 1966 persoane

Comentarii

04/04/20 16:25
vizitator

Având in vedere că sectia de boli infectioase de pe str. Alba Iulia are o capacitate redusă de internare a cazurilor cu simptome de Covid-19, in aceste momente critice de extindere a epidemiei, cea mai bună solutie ar fi redeschiderea spitalului de pe Bulevardul Independentei din Bistrita unde să fie internate cazurile cu afectiuni usoare si medii. De asemenea tot aici ar putea fi amenajate cateva saloane de terapie intensivă dotate suplimentar cu echipamente si aparatură adecvată de ventilatie artificiala pentru tratarea afectiunilor grave de Covid-19. In felul acesta s-ar evita introducerea cazurilor grave de Covid-19 in sectia ATI din Spitalul Judetean de Urgentă.

04/04/20 21:02
cititor

Ar fi o soluție bună!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5