BN: 11 cazuri noi! 994 persoane confirmate

Până astăzi, 13 august, pe teritoriul judeţului nostru, au fost confirmate  994 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), în plus cu 11 faţă de miercuri. Au fost efectuate 156 de teste, din care 145 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2 persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Cu 3.47 cazuri la mia de locuitori, Bisztriţa-Năsăud coboară pe locul 15 la nivel naţional. 

Din cele  994 cazuri confirmate de CoVid-19, 819 persoane sunt declarate vindecate. Din păcate, sunt şi 75 decese asociate pandemiei. 

În judeţ, sunt 59 persoane izolate şi 329 persoane în carantină. 

***
• Până în prezent, 53 cadre medicale (18 medici, 35 asistenți) și 19 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 67 au fost vindecate.
• 80 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 31 au fost declarate vindecate.
• Nouă persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Șapte dintre acestea au fost declarate vindecate.
• O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.
•14 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Nouă dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Două au fost declarate vindecate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5