Bloc A.N.L. pentru medici la Beclean

Agenţia Naţională pentru Locuinţe va finanţa construirea la Beclean a unui nou bloc ANL. Amplasamentul pe care va fi ridicat noul bloc se află într-o zonă situată în spatele Spitalului Orăşenesc din localitate. În luna iulie, printr-o hotărîre de Consiliu Local, administraţia locală beclenară a transmis către Agenţia Naţională pentru Locuinţe un teren în suprafaţă de 3692, pe care va fi pregătit şantierul în vederea construirii noului bloc de la Beclean.
Noul bloc ce va fi construit aici va asigura 24 de locuinţe, destinate închirierii, pentru specialiştii din sănătate care lucrează la Spitalul Orăşenesc. În sarcina administraţiei publice locale beclenare va reveni finanţarea asigurării racordării tuturor utilităţilor (electricitate, apă, canal, gaze, telefonie),căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi, parcări.
Realizarea acestui nou obiectiv de investiţii va contribui la creşterea atractivităţii, pentru tinerii specialişti din domeniul medicinei, a unui loc de muncă în domeniul sănătăţii la Beclean.
Prin construirea acestui nou bloc Becleanul îşi consolidează poziţia de oraș cu cele mai multe locuințe ANL, raportat la numărul de locuitori, construite în țară. În prezent există peste 300 de astfel de apartamente situate pe străzile Petru Maior, Șieului și Aleea Ghiocelului.

Comentarii

01/08/17 22:24
Gavrila Moldovan

Asa ceva trebuie si la Nasaud. Managerul spitalului nostru, jr. Daniel Marcu sa propuna imediat C.L. Nasaud.In spate la CEC-Bank este spatiu suficient dupa curatarea zonei de c-tiile mizerabile temporare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5