Bistriţenii sunt aşteptaţi pe 1 august, la Sala Polivalentă, să-şi cunoască echipa. CS Gloria 2018 BN va juca un amical cu CSU Cluj-Napoca. Concert cu Khameleon Band

Suporterii bistriţeni sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, pe 1 august, la Sala Polivalentă, să-şi cunoască echipa de suflet.  Evenimentul va fi întregit de un mecia amical cu formaţia CSU Cluj-Napoca şi de un concert susținut de Khameleon Band.

În 2 august, echipa va pleca spre Coreea de Sud, unde până în 13 Handball Tournament”. În acest stagiu de pregătire, fetele noastre vor fi alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod - Rusia și Ringkobing Handbold - Danemarca.

”Am ales să ne pregătim în Coreea de Sud pentru că acolo se organizează un turneu puternic, de tradiţie, în care întâlnim formaţii sau stiluri de joc pe care le putem regăsi în Cupa EHF”,  mai spune Horațiu Pașca.

La revenirea din Coreea de Sud, cs Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va  disputa o dublă de pregătire, în deplasare, în compania HC Zalău. Debutul în campionat e programat pentru 31 august, pe teren propriu în compania SCM Craiova.

***

Handbalistele Gloriei 2018 BN au revenit acasă după un stagiu de pregătire derulat la Neptun. Tehnicianul echipei noastre Horatiu Paşca spune că  „ a fost un stagiu reuşit în care parametrii de dezvoltare fizică au fost atinşi”. Timp de două săptămâni echipa se pregătește pe plan local.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5