Bistriţenii nu se tem de coronavirus. Vremea bună i-a scos la plimbare prin parcuri, dar şi la mall-uri. Mesajul autorităţilor de a sta în casă nu a fost ascultat

Deşi autorităţile locale şi centrale i-au rugat pe bistriţeni să nu iasă din casă decât dacă este absolut necesar şi să păstreze o distanţă de cel puţin 2 m faţă de alte persoane, aceştia nu au ascultat. Vremea bună i-a scos, în weekend, la plimbare prin Parcul municipal, dar şi în părculeţele din cartier. Mai mult, bistriţenii au fost prezenţi şi la mall-urile din oraş de unde şi-au cumpărat nu doar alimente ci şi haine, fiind sezonul reducerilor. Deocamdată, se pare, că unii dintre noi nu conştientizăm mesajul autorităţilor, cu toate că atât instituţiile statului, cât şi cele particulare au luat o serie de măsuri. În toate magazinele se intră pe rând, acelaşi lucru făcându-se şi în weekend. La fel, la farmacii, unde se intră doar câte unul la ghişeu, aşteptându-se afară.
Vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare, panica necuprinzându-ne încă poate şi pentru faptul că nu avem niciun caz confirmat în judeţul nostru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5