Bistrițenii continuă să investească în modalități eficiente de a ține țânțarii la distanță

Țânțarii sunt o reală problemă și nu doar pentru că ciupesc sau pentru că fac un zgomot insuportabil noaptea, ci și pentru că pot transmite atât de multe boli printr-o singură înțepătură. Cel mai bun mod de a ține țânțarii la distanță este achiziționarea de plase de țânțari cu o calitate ridicată, care să vă fie utile pentru un timp îndelungat. PVCMag este un magazin online de încredere, ce oferă spre vânzare nu doar accesorii pvc, ci și plase de insecte care țin la distanță chiar și cei mai mici țânțari sau insecte.

În ultimul timp, bistrițenii s-au dovedit unii dintre cei mai înrăiți cumpărători ai plaselor de țânțari, iar printre magazinele de profil care oferă cele mai bune plase de insecte din România se numără și PVCMag.

PVCMag – furnizor de încredere al bistrițenilor pentru soluții eficiente și complete pentru țânțari

Printre produsele achiziționate de către bistrițeni în această pandemie se numără plasele de țânțari, dar și accesorii pentru acestea. PVCMag oferă o gamă diversificată de plase de țânțari care vin în kit-uri complete ce nu mai necesită mâna unui profesionist pentru instalarea lor.

Oferim clienților din toată țara kit-uri complete de plase de țânțari ce le permit acestora să își monteze singuri plasele în propria locuință cu un minimum de efort. Acestea kit-uri sunt reale economii pentru români, deoarece nu mai necesită angajarea unei persoane avizate care să facă acest lucru.” – declară un reprezentat PVCMag.

Plasele de țânțari de la PVCMag sunt ultra-rezistente contra factorilor climatici și factorilor externi, având o uzură îndelungată. În plus, micile uzuri ce pot să apară de-a lungul anilor pot să fie îndreptate prin achiziționarea accesoriilor care s-au deteriorat la plasele actuale: clips, mâner, colțar, etc.

Rezistența crescută a acestora este datorată în mare parte materialelor de calitate înaltă din care sunt fabricate. Astfel, cadrul oricărui tip de plasă de țânțari PVCMag este fabricat din PVC cu aluminiu – acestea nu doar că oferă o rezistență crescută, ci și o greutate redusă necesară pentru momentele în care plasele de insecte sunt depozitate în sezonul rece, iar plasa contra țânțarilor este fabricată din fibra de sticlă ce este recunoscută la nivel european pentru performanțele sale crescute.

PVCMag are în portofoliul său diverse tipuri de plase de insecte precum: plase de insecte pentru ușă, plase de insecte pentru fereastră, astfel încât să se potrivească fiecărei nevoi în parte. Dimensiunile acestora pot să fie standard sau pot să fie realizate în funcție de dimensiunile și specificațiile proprii – PVCMag deține plase cu dimensiunea de 0,8 m, 1m, 1,2 m, 1,4 m sau 1,6 m lățime. Pe lângă diversitatea întâlnită în cadrul dimensiunilor, echipa PVCMag oferă diversitate și atunci când vine vorba de culori, oferind spre vânzare plase de insecte cu cadru în nuanțe de: alb, gri antracit, maro sau stejar auriu.

Nevoile clienților, dar și preferințele acestora sunt multiple, dar încercăm de fiecare dată să ne mulăm după acestea. Astfel, am introdus o paletă vastă de culori pentru ca plasele de insecte să se potrivească perfect cu linia de design a geamurilor sau a ușilor și pentru a nu ieși în evidență într-un mod negativ.” – declară un reprezentant PVCMag.

 

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5