Bistriţeni cercetaţi pentru infracţiuni silvice

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au organizat mai multe acţiuni punctuale pe linie silvică, în acest sfârşit de săptămână.

Astfel, „pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru, în localitatea Budacu de Sus, a fost depistat Ioan I. de 35 de ani, pe numele căruia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de tăiere şi furt de material lemnos, în conformitate cu prevederile Legii 46/2008, Codul Silvic actualizat. Cei aproximativ trei metri cubi de material lemnos au fost predaţi Ocolului Silvic Dealu Negru, conform reglementărilor legale în vigoare”, menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al IJJ BN.

În timpul misiunilor executate au fost depistaţi şi sancţionaţi cu avertisment scris, Gheorghe G. de 53 de ani din Ilva Mică, Bobbi C. de 20 de ani din Strâmba şi Gabriel N. de 34 de ani din Budacu de Sus, pentru transport de resturi de exploatare forestieră fără documente legale, în conformitate cu prevederile Legii 171/ 2010 actualizată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, art 17, lit. b.

 Misiunile au fost executate pe raza Ocolului Silvic Tihuţa-Colibiţa în zona localităţilor Josenii Bîrgăului, Strâmba, Ilva Mică, respectiv, pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru, în localităţile Dumitriţa, Budacu de Sus, Cuşma şi Dorolea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5