Bistriţean cercetat pentru abuz de încredere! Prejudiciul de 5000 lei a fost recuperat !

La data de 11 decembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

"Bărbatul este cercetat pentru faptul că la data de 12 noiembrie a.c., s-ar fi oferit să transporte mai multe bunuri achiziționate de către o persoană, din Bistrița, la domiciliul acesteia. Bunurile au fost achiziționate dintr-o societate comercială de pe raza municipiului. Bărbatul de 49 ani este bănuit de faptul că și-ar fi însușit fără drept bunurile în cauză și nu le-ar mai fi transportat la adresa indicată de către persoana vătămată, cauzând un prejudiciu de peste 5000 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști", se arată în comunicatul IPJ  BN.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5