Bistriţa-Năsăud: 95 persoane în carantină, 129 în izolare. Nu au mai venit rezultate

În județul nostru, sunt la această oră 95 persoane în carantină și 129 persoane în izolare la domiciliu, conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.
Tuturor persoanelor carantinate le-au fost recoltate probe pentru a fi testate.

De la ultima raportare, făcută publică, în ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate.

La nivel național, sunt 158 cazuri confirmate cu Covid-19.

Pentru date actualizate în timp real despre țările vizate, accesați link-ul http://www.cnscbt.ro/), respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”.

Comentarii

17/03/20 10:17
cititor

Izolati-i , stati cu ochii pe ei ca pe ” butelie ” … si nu va luati dupa declaratiile lor ” pe proprie raspundere ” … ca astia NU sunt constientzi, toti mint si nu spun adevarul de unde vin , de groaza faptului ca trebuie sa stea izolati in carantina . Basca faptul ca majoritatea pe unde au fost, au muncit ilegal… , nu au asigurari sociale si de sanatate , nu au avut bani sa mearga pe la doctori sa se consulte ca in strainatate este foarte scump , au dormit prin parcuri, gari, autogari, pe sub poduri si viaducte … etc, ba au mai si facut tot felul de prostii facandu-ne de c*cat pe unde au umblat… si ca sa nu-i depisteze politia mint de ” ingheatza apele ” … si nu spun unde au fost .
Asadar… PE EI … SI NU-I SLABITI DIN OCHI… sa n-aiba ” loc de intors ” , ca din cauza lor ne-am ales cu toate aceste infectii si cu aceasta ” stare de urgentza ” . In nici un caz nu din Romania s-au infectat cei care au acest virus ! ! !
Preaslavita, preaiubita si draga noastra diaspora …

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5