Biletul zilei sigur la pariuri. Mit sau realitate?

Termenul de biletul zilei sigur este întâlnit destul de des în lumea tipsterilor sau a pariurilor în general, însă întrebarea care apare este dacă există sau nu cu adevărat acest lucru. Poate unii vor fi dezamăgiți să audă asta, însă când vine vorba de pariuri sportive trebuie să fie clar pentru toată lumea că nu există nimic sigur. Termenul fie este folosit de "scammeri", fie face referi la un grad de risc cât mai scăzut al pariurilor alese pe respectivul bilet.

Sunt totuși câteva sfaturi de care s-ar putea ține cont pentru că gradul de risc al unui bilet la pariuri să fie cât mai scăzut, sau "sigur" dacă va place mai mult acest termen. Vă prezentăm în cele ce urmează câteva sfaturi, pe care cei mai experimentați probabil le pun deja în aplicare.

                Foarte important este ca biletul să nu conțină foarte multe evenimente. Firește, orice pariu în plus adăugat pe bilet crește gradul de risc, deși în primă fază tentația este destul de mare, crescând și eventualul câștig în același timp. Recomandat ar fi ca un bilet să conțină între 1 și 4 evenimente.

                Evitați pe cât posibil să pariați pe victoriile echipelor care evoluează în deplasare. Este bine știut faptul că un avantaj important îl reprezintă suportul publicului, echipele descurcandu-se mult mai bine pe teren propriu, statistic vorbind. Așadar, dacă vreți să mergem pe mâna favoritelor, încercați să alegeți acele meciuri în care echipele au și avantajul terenului de partea lor.

                Un meci poate fi decis de o absență importantă, așa că acest aspect nu trebuie trecut cu vederea. Înainte de a alege un meci pe biletul zilei, sfatul nostru este să vă documentați în legătură cu absenții, fie că vorbim de jucători accidentați, suspendați, sau chiar de menajări din partea antrenorului vis-a-vis de unii oameni de bază ai echipei.

                Un alt lucru de care trebuie ținut cont este competiția în care se desfășoară meciul. Spre exemplu, la fotbal sunt mai puțin importante cupele interne, acolo unde echipele de top rulează lotul de cele mai multe ori, odihnind oameni de bază și oferind șansa de afirmare tinerilor sau celor care evoluează mai puțin. N-ar fi tocmai indicat să vă axați pe astfel de partide, ci pe meciuri importante din cupele europene sau campionatele interne, unde există cu adevărat o miză importantă.

Odată format biletul zilei, trebuie aleasă miză pariată. Recomandarea noastră este ca bilețele să aibă o cotă finală până în 3.50, caz în care va sfătuim să mizați undeva în jur de 10% din banca disponibilă pentru pariuri. Niciodată nu trebuie să pariezi toți banii alocați pariurilor pe un singur bilet, aceasta fiind totodată și o greșeală făcută de marea majoritate a începătorilor. Un bankroll management adecvat sporește șansele unui eventual profit pe termen lung.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5